Home GÜNCEL TÜRK KIZILAY BURSA MERHAMETİN SESİ OLDU

TÜRK KIZILAY BURSA MERHAMETİN SESİ OLDU

- Guncellenme Tarihi: 5 Haziran 2020 10:00
3 min read
TÜRK KIZILAY BURSA MERHAMETİN SESİ OLDU için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şubesi, bağışseverlerin destekleri her kesimden ihtiyaç sahiplerine merhamet elini uzatmaya devam ediyor.
Türk Kızılay Bursa Şubesi, her kesimden ihtiyaç sahiplerine bağışseverlerin merhamet elini uzatıyor. Çalışmalar kapsamında Bursa Sağır ve Dilsizler Himaye ve Yardımlaşma Derneği Üyesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımında bulundu. Pandemi ile mücadele sürecinin ilk gününden itibaren şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine umut olan Türk Kızılay Bursa Şubesi, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Osmangazi İlçesi’ne bağlı Ahmetpaşa Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen programla ihtiyaç sahibi özel vatandaşların yanında olan Türk Kızılay Bursa Şubesi, bağışseverlerin destekleri ile hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerle teslim etti.
Organizasyon, Türk Kızılay Bursa Şube Başkan Yardımcısı Mürsel Durmaz, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Nuri Koçdemir, Numan Çakır, Bursa Sağır ve Dilsizler Himaye ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şener Baş ve dernek üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.
Gerçekleştirilen program hakkında konuşan Türk Kızılay Bursa Şube Başkan Yardımcısı Mürsel Durmaz, Türk Kızılay’ın merhamet elini güçlendiren bağışçılar sayesinde yüzleri güldürmeye devam edeceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Şener Baş ise organizasyonda emeği olan tüm Türk Kızılay bağışçı ve gönüllülerine teşekkür etti.

 

????????????????

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…