Home GÜNCEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “CAN DOSTLARIMIZIN YAŞAM HAKLARINI KORUYORUZ”

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “CAN DOSTLARIMIZIN YAŞAM HAKLARINI KORUYORUZ”

- Guncellenme Tarihi: 5 Haziran 2020 17:56
2 min read
BAŞKAN MUSTAFA IŞIK : “CAN DOSTLARIMIZIN YAŞAM HAKLARINI KORUYORUZ” için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi Veterinerlik Birimi tarafından yapılan çalışmalarla sokak hayvanlarının yaşam koşulları iyileştiriliyor.

Gürsu Belediyesince oluşturulan Hayvan Barınağı ve besleme noktalarıyla ilçedeki sokak hayvanlarının beslenme ve barınması sağlanıyor.

“Yaşam hakkı tüm canlıların olduğu gibi sokak hayvanlarının da en doğal hakkı” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Can dostlarımızın yaşam haklarını koruyarak, onların beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hayvan Barınağımız ve besleme noktalarımızla, Veterinerlik Birimimiz’in çalışmalarıyla sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştiriyoruz” dedi.

Sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamanın yanında, hasta, bakımsız, güçsüz kalmış ya da kazalar sonucu yaralanan sokak hayvanlarının bakımlarını da yaptıklarını söyleyen Veterinerlik Birim Sorumlusu Halil Eroğlu, “Sokak hayvanlarının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamanın yanında onlara olan duyarlılığı arttırmak amacıyla öğrencilere yönelik eğitim programları da yapıyoruz” dedi.

Dışkaya yolu üzerinde bulunan Hayvan Barınağı ve şehir merkezinde çeşitli noktalara yerleştirilmiş olan besleme noktalarında sokak hayvanlarının beslenmeleri sağlanıyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…