Home GÜNCEL BAŞKAN YILMAZ’DAN TAZEGÜL’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN TAZEGÜL’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2020 12:35
5 min read
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAZEGÜL’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, DSİ 1. BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN YÜKSEL TAZEGÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “KAMU KURUMLARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İŞBİRLİKLERİYLE YILDIRIMLI HEMŞEHRİLERİMİZİN SORUNLARINI DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜME KAVUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

-BAŞKAN YILMAZ: “GELECEĞİN YILDIRIM’INI ANCAK BİRLİKTE İNŞA EDEBİLİR, HEMŞERİLERİMİZİN, MUTLULUK, GÜVEN VE HUZURUNU ANCAK BİRLİKTE TEMİN EDEBİLİRİZ.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, DSİ 13. Antalya Bölge Müdür Yardımcılığından DSİ 1. Bursa Bölge Müdürlüğü görevine atanan Yüksel Tazegül’ü makamında ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanvekili Bülent Kandemir, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Belediye başkan yardımcıları Yusuf Demirok ve Mert Vahit Arslan ile birlikte DSİ 1. Bursa Bölge Müdürlüğü görevine atanan Yüksel Tazegül’ü makamında ziyaret etti. Tazegül’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

YILDIRIM İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Yıldırım Belediyesi olarak, ilçeye hizmet etmek adına ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlar ile iş birliği içereside çalıştıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Bu birlik beraberlik, önemli bir sinerji oluşturarak, sorunların daha hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturulmasını sağladığı gibi yeni projelerin de vakit kaybedilmeden hayata geçirilmesini kolaylaştırıyor. Kamu kurumlarımızla gerçekleştirdiğimiz işbirlikleriyle Yıldırımlı hemşehrilerimizin sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak paydası Yıldırım. Gayemiz, ilçemize ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti, en iyi ve hızlı şekilde ulaştırmak. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Geleceğin Yıldırım’ını ancak birlikte inşa edebilir, hemşerilerimizin, mutluluk, güven ve huzurunu ancak birlikte temin edebiliriz. Biz Yıldırım’ı birlikte ihya ve inşa edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür eden Yüksel Tazegül ise, Bursa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Ziyaretin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, DSİ 1.Bursa Bölge Müdürü Yüksel Tazegül’e üzerinde Yeşil Türbe motifi bulunan çini tabak hediye etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…