Home GÜNCEL EĞİTİM BİR-SEN BURSA’DAN BAYRAM MESAJI

EĞİTİM BİR-SEN BURSA’DAN BAYRAM MESAJI

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2020 13:54
3 min read
EĞİTİM BİR-SEN BURSA’DAN BAYRAM MESAJI için yorumlar kapalı
0

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar, Ramazan Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı. Başkan Acar, nice bayramlarda kavuşmak ümidiyle bu bayramda evlerde kalınmasının gerektiğini belirtti. Kovid19 Salgın hastalığının kontrol altına alındığı bu dönemde, panik havasının dağıldığını ama tedbirlerin devam ettiğini önemle ifade etti.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının hatimesi, bereketi ve mükâfatı olan bir bayramı daha idrak etmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Rabbimden, tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetleri, verdiğimiz sadakaları benliğimizin arınmasına, gönüllerimizin saadet, nefsimizin sükûn bulmasına vesile olmasını diliyoruz. Hakka yönelmenin, sabretmenin, şükretmenin, kötülükten kaçınmanın, iyilik ikliminde geçen bu zamanın bereketi ve rahmetine her daim muhtacız. Ramazan ayı, gelişiyle birlikte hayatımızdaki birçok değeri ihya ediyor, bazı güzel alışkanlıkları; sosyal yardımlaşma, dayanışma, sahiplenme ve birlikte var olma duygumuzu canlı ve diri tutuyor” dedi.
“SEVGİMİZ, BİRLİKTELİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ MESAFELERE ENGEL DEĞİL”
Covid-19 salgını sebebiyle Ramazan Bayramı’nı evlerde geçirecek olsak da kardeşliğin, birlik ve beraberliğin mesafelerle engellenemeyecek nitelikte, gönülden gönüle ulaşan bir bağ olduğuna önemle dikkat çeken Acar, “Bu mübarek günlerde her ne kadar yan yana gelemezsek de, kucaklaşamazsak da, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmekten mahrum kalıyor olsak da eve sığdırdığımız bu mahzun bayramımızın müjdeli günlerin habercisi olmasını temenni ediyor; paylaşmanın, yardımlaşarak dayanışmanın, vererek arınmanın hazzını yaşadığımız bu mübarek günlerin tacı Ramazan Bayramımız mübarek olsun, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …