Home GÜNCEL TÜRK KIZILAY BURSA ŞUBESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MASKE VE SİPERLİK DESTEĞİ

TÜRK KIZILAY BURSA ŞUBESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MASKE VE SİPERLİK DESTEĞİ

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2020 17:39
3 min read
TÜRK KIZILAY BURSA ŞUBESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MASKE VE SİPERLİK DESTEĞİ için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şubesi, Covit19 salgın tehdidi ile mücadele günleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında sağlık çalışanlarının güvenli bir şekilde işlerini yürütebilmeleri için hazırlanan siperlik ve maskeler Bursa Şehir Hastanesi ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimlerine teslim edildi.
Türk Kızılay Bursa Şubesi, pandemi ile mücadele günlerinde sürecin Bursa’da mümkün olan en hafif şekilde atlatılması adına yürütülen çalışmalara örnek projelere imza atıyor. Bu kapsamda Türk Kızılay Genel Merkezi koordinasyonunda, Türk Kızılay Bursa Toplum Merkezi tarafından üretilen maske ve siperlikler hastane yönetimlerine teslim edildi.
Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, beraberinde Türk Kızılay Bursa Toplum Merkezi Müdürü İsmail Özlü birlikte Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Dursun Topal ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mehmet Demir’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerde konuşan Davut Gürkan, salgın tehdidi ile mücadele günlerinin kahramanlarından olan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Gürkan, toplum sağlığını korumak için canlarını hiçe sayarak gece gündüz çalışan her kademeden sağlık çalışanının içinde bulunduğumuz sürecin atlatılmasına giden yolda fedakarlıkları ve emekleri ile baş aktörlerden olacaklarının altını çizerek, “Bizler de kahramanlarımızın sağlıklarını korumak adına destek vermeye çalışıyoruz. Bu süreci İnşallah hep birlikte atlatacağız. Bu zor günlerde emekleri ile güç veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…