Home GÜNCEL RAMAZAN’IN BEREKETİ ŞEHRİ SARIYOR…

RAMAZAN’IN BEREKETİ ŞEHRİ SARIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2020 11:32
3 min read
RAMAZAN’IN BEREKETİ ŞEHRİ SARIYOR… için yorumlar kapalı
0

Daha önceki günlerde Kızılay Osmangazi ve Yıldırım şubelerine gıda kolisi bağışında bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyesi işadamları, bu kez de Kızılay Bursa Şubesi ve Kızılay Nilüfer Şubesi aracılığıyla şehrin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.
MÜSİAD Bursa Şubesi üyesi işadamları ayni ve nakdi yardımlarını hız kesmeden sürdürüyor.
Daha önceleri Osmangazi ve Yıldırım’daki ihtiyaç sahiplerine Kızılay aracılığıyla yardım elini uzatan iş insanları, bu kez de şehrin çeşitli bölgelerindeki yardıma muhtaç ailelere, Kızılay Bursa Şubesi ve Kızılay Nilüfer Şubesi aracılığıyla ulaşacak.
Bu kapsamda MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamil Özkan, Dr. Fatih Özkul, Mehmet Kaleli ve Mehmet Demirci, içerisinde birçok gıda maddesinin yer aldığı kolileri, Kızılay Bursa Şubesi ve Kızılay Nilüfer Şubesi yetkililerine teslim etti.
Kolilerin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, Koronavirüs salgını ile başlayan ve Ramazan ayında da artarak devam eden ayni ve nakdi yardımların önümüzdeki günlerde de süreceğini söyledi. Ermiş, “Özellikle Kızılay’la yaptığımız işbirliği neticesinde şehrin dört bir yanında muhtaç ailelere yardım elimizi uzattık. Bugün de Bursa ve Nilüfer şubelerine gıda kolilerimizi teslim ettik. Allah bu noktada emeği olanlardan razı olsun. Kızılay’a da yetkililerine de yardımların dağıtımında gösterdikleri üstün gayretten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …