Home GÜNCEL BURSA MUŞ İLDER’DEN MUŞ’A MASKE YARDIMI

BURSA MUŞ İLDER’DEN MUŞ’A MASKE YARDIMI

- Guncellenme Tarihi: 3 Nisan 2020 11:55
3 min read
BURSA MUŞ İLDER’DEN MUŞ’A MASKE YARDIMI için yorumlar kapalı
0

Bursa’da faaliyetlerine ve başarılı çalışmalarına hız kesmeden devam eden örnek STK Muş İlder, Muş ve Tüm ilçelerine maske yardımında bulunarak sosyal sorumluluk örneklerinden birini daha gösterdi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “PANDEMİ” ilan edilen Covid 19 salgın hastalığına karşı Muş İlder bir nebze de olsa önlem almak, sağlık çalışanlarımıza fayda sağlamak için; Muş Sağlık il Müdürlüğüne Muş ve İlçelerinde kullanılmak üzere toplamda 13. 200 adet maske gönderdi. Varto’ya 1000 adet, Bulanık’a 1000 adet, Malazgirt’e 1000 adet, Hasköy’e 1000 adet, Korkut’a 1000 adet, Muş Merkez için ise 8200 adet maske Muş İlder yönetim kurulu tarafından temin edilerek gönderildi.
Konu ile ilgili Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Muş İlder) Başkanı Mehmet Veysi Tutkun yapmış olduğu açıklamada, “Tüm Dünyanın yaşamış olduğu bu zor süreçte ülkemiz için, insanlık için hepimize görev düşüyor. Sivil toplum kuruluşları bugün yardımlaşma ve dayanışma örneklerini her zamankinden daha çok sergilemek zorundadır. Her konuda sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden bir dernek olarak tüm dünyaya etkileri olan ve önümüzdeki süreçte etkilerini daha çok hissedeceğimiz bir virüs musibeti ile karşı karşıya iken inisiyatif almamız gerekiyordu. Önümüzdeki süreçte sosyal sorumluluk neyi gerektiriyorsa ve bir sivil toplum kuruluşundan beklentiler neyse gereğini yapacağız. Her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de devletimizin yanında yer alarak ve kötülükle birlikte mücadele ederek, iyilik hareketine yakışan tavrımızı ortaya koyacağız.” ifadelerine yer verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…