Home GÜNCEL Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz

Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz

- Guncellenme Tarihi: 2 Nisan 2020 12:22
2 min read
Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında belediyecilik hizmetlerini belediye binalarına uğramadan E-Belediye aracılığı ile bir tıkla vatandaşların cebine getirdi.
Tüm Dünya’nın etkilendiği yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından harekete geçen İnegöl Belediyesi, kentin tamamında salgından korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı. Yapılan tüm hizmetlerini salgının yayılımını önlemeye yönelik şekilde düzenleyen İnegöl Belediyesi bir yandan dezenfekte çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor bir yandan evinden çıkamayan 65 yaş üstü ve işyerlerinin tatil edilmesinden dolayı ekonomik mağduriyet yaşayan halkın yardımına koşuyor. Tüm halkın evde kalmasına yönelik sık sık uyarılar yapan İnegöl Belediyesi vatandaşların mağduriyet yaşamadan belediyecilik işlemlerini sürdürebilmesi adına belediye binalarına uğramadan belediyecilik hizmetlerini online olarak gerçekleştirebileceklerini hatırlattı.
İnegöl Belediyesinin interaktif belediyecilik hizmetlerine her yerden 7/24 https://ebelediye.inegol.bel.tr adresinden erişerek kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Sedat Yalçın’ın Uydu Kent Projesiyle Bambaşka Bir Bursa Geliyor

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın; kentte yaşam ka…