Home EKONOMİ Türkiye arasindaki para transferlerinde masrafı kaldırdı

Türkiye arasindaki para transferlerinde masrafı kaldırdı

- Guncellenme Tarihi: 30 Mart 2020 09:00
3 min read
Türkiye arasindaki para transferlerinde masrafı kaldırdı için yorumlar kapalı
0

Tüm dünyada hızla yayılan Covid-19’a (Corona) karşı toplum sağlığını koruma hedefiyle yeni bir kampanya başlatan PeP, Avrupa ve Turkiye arasındaki para gönderme ve alma işlemlerinde 22 Nisan’a kadar hiçbir ücret almıyor.

Türkiye’nin yerli dijital cüzdanı PeP, Covid-19 (Corona) nedeniyle hayata geçirdiği kampanya kapsamında müşterilerine ‘Evde kal’ diyor. PeP, kampanya kapsamında Avrupa ve Turkiye arası para gönderme ve alma işlemlerini 22 Nisan’a kadar ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Toplum sağlığını her şeyin üzerinde tuttuklarını belirten Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Artun Kumrulu, “PeP olarak ana hedefimiz müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Tüm dünyanın içinden geçtiği bu olağanüstü dönemde müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Müşterilerimize ‘Siz yeter ki evde kalın, sağlığınızı riske atmayın’ diyoruz. Hem Avrupa’da yasayan ve seyahat edemeyen, gurbetten ülkemize para göndermek isteyen vatandaşlarımız, hem de Turkiye’de yasayan vatandaslarimiz, sevdiklerine ulaşsın; korkmadan sokağa çıkmadan ihtiyaçlarını kolayca karşılasın istiyoruz. Onların en ekonomik yolla kolaylıkla para transferi yapmalarına olanak sağlıyoruz. Avrupa ve Turkiye arasında Euro cinsinden para gönderme ve alma işlemlerinden hiçbir masraf almıyoruz” diye konuştu.

PeP Hakkında:
Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin tescilli markası PeP, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) 2017 yılında lisans almış yetkili bir elektronik para ve ödeme hizmetleri vermektedir. PeP, Visa ve Troy kart hizmetleri veren, para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz, indirimli akaryakıt ve ödeme alabileceğiniz bireysel ve kurumsal olarak kullanılabilen elektronik para hesabıdır.

Ayrıntılı bilgiler için www.peple.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…