Home GÜNCEL BAŞKAN YILMAZ EVDE KİTAP OKUDU MİNİK KIZIYLA DERS ÇALIŞTI

BAŞKAN YILMAZ EVDE KİTAP OKUDU MİNİK KIZIYLA DERS ÇALIŞTI

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2020 14:35
3 min read
BAŞKAN YILMAZ EVDE KİTAP OKUDU MİNİK KIZIYLA DERS ÇALIŞTI için yorumlar kapalı
0

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA BU KRİZ İLE MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. VATANDAŞLARIMIZDAN DEVLETİMİZİN UYARI VE ÇAĞRILARINA UYMALARINI İSTİRHAM EDİYORUZ.”
BAŞKAN YILMAZ: “BU EVDE KALMA SÜRECİ İLE KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜREBİLRİZ”
BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüs ile (Covid-19) mücadele kapsamında sosyal izolasyonun önemine vurgu yaptı.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, koronavirüs ile (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için evde kitap okuyup, kızı Hümeyra ile ders çalışarak, ‘Evde Kal’ çağrısı yaptı. ‘1 Dakika 1 Kitap’ projesi kapsamında her hafta bir kitap okuyan Başkan Yılmaz, bu haftaki kitabı evinde okudu. Daha sonra da uzaktan eğitimle öğrenimine devam eden kızı Hümeyra ile birlikte ders çalışan Başkan Yılmaz, “Koronavirüs nedeniyle sadece ülkemizde değil tüm dünyada bir kriz ortamı var. Bu krizi fırsata çevirerek iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizde bu anlamda bir yandan koronavirüs ile mücadeleye aralıksız devam ederken diğer yandan da ‘1 Dakika 1 Kitap’ projemizi ‘Evde Kal’, ‘Hayat Eve Sığar’ çağrısıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu. Başkan Yılmaz ve kızı Hümeyra daha sonra hep birlikte ‘Evde Kal’, ‘Hayat Eve Sığar’ çağrısı yaptılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…