Home GÜNCEL OKTAY YILMAZ’DAN KORONAVİRÜS NÖBETİ

OKTAY YILMAZ’DAN KORONAVİRÜS NÖBETİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2020 12:11
6 min read
OKTAY YILMAZ’DAN KORONAVİRÜS NÖBETİ için yorumlar kapalı
0

YILDIRIM BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NDE VATANDAŞLARIN ARAMALARINA BİZZAT CEVAP VEREN BAŞKAN OKTAY YILMAZ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMALARI KISITLANAN 65 YAŞ ÜSTÜ VE KRONİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN İLÇE SAKİNLERİNİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEYEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURDU.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “YETER Kİ BÜYÜKLERİMİZ EVDE KALSINLAR, SAĞLIKLI KALSINLAR. BİZ ONLARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAMAYA HAZIR VE NAZIRIZ.”

-BAŞKAN YILMAZ: “BİR YANDAN BÜYÜKLERİMİZİN SOSYAL YARDIM NOKTASINDAKİ TALEPLERİNİ ÇÖZÜME KAVUŞTURURKEN DİĞER YANDAN DA TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZI HIZLA VE TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ.”

BURSA- Türkiye genelinde koronavirüs ile mücadele aralıksız devam ederken, Yıldırım Belediyesi de çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Çağrı Merkezi’nde vatandaşların aramalarına bizzat cevap vererek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek çözüme kavuşturdu. Son 2 günde Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen 192 yaşlı ve hastanın talep ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok alanda Yıldırımlılara hizmet etmeye gayret ettiklerini belirtti. Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi olarak 7/24 ilçe sakinleri ile irtibat halinde olduklarını anımsatan Başkan Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak kurduğumuz ekiplerle hem sokağa çıkma kısıtlaması bulunan büyüklerimiz ve hemşehrilerimizle ilgili gıda yardımı, sıcak yemek noktasında ve dışarıda görmeleri gereken hizmetlerinin çözümü noktasında yardımcı oluyoruz. Yeter ki büyüklerimiz evde kalsınlar, sağlıklı kalsınlar biz onlara her türlü desteği sağlamaya hazır ve nazırız. Tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üzeri yada kronik hastalığı bulunan büyüklerimiz talep ve isteklerini ‘444 16 02’yi arayarak Yıldırım Belediyesi Vefa İletişim Merkezi’mize iletebilirler” diye konuştu.

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gıda yardımından sıcak yemeğe kadar birçok konuda vatandaşlardan talep ve istek geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Oktay Yılmaz, “Sıcak yemek taleplerini Yıldırım Belediyesi Aşevi’miz vasıtasıyla çözmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda yine dışarıda ihtiyacı olan bilhassa maaşını çekmek isteyen büyüklerimiz var. Bu konuda da talepte bulunan yaşlılarımızın maaşlarını çekip kendilerine teslim ediyoruz. Bir yandan büyüklerimizin sosyal yardım noktasındaki taleplerini çözüme kavuştururken diğer yandan da temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı hızla ve titizlikle yürütüyoruz. Bilhassa toplulukların bulundukları mekanları ve bireylerin taleplerini de dikkate alarak destek olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…