Home GÜNCEL Başkan Sertaslan’dan kapalı pazar denetimi

Başkan Sertaslan’dan kapalı pazar denetimi

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2020 14:04
2 min read
Başkan Sertaslan’dan kapalı pazar denetimi için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında pazarcıları ziyaret ederek kapalı pazar alanında alınacak önlemler hakkında bilgi verdi.
Gemlik Kapalı Pazar yerindeki pazarcı esnafına çeşitli uyarılarda bulunan Sertaslan, “Gemlik Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahada mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığı açısından sıkça kontrol edeceğimiz yerlerden biri de kapalı pazar alanları bu alanlarda da önümüzdeki haftadan itibaren tezgâhları altmış santimetre geri çekeceğiz ve yaklaşık bir metrelik sosyal mesafe alanları bırakacağız” dedi.
Pazarcıların eldiven ve maske kullanımın da sıkça kontrol edileceğini ifade eden Başkan Sertaslan, “Pazarcılarımız vatandaşımızla sıkça temas kurduğu için hem kendi hem de halkın sağlığı açısından maske ve eldiven takması elzemdir. Bu sağlık tedbirlerini zabıtamız sürekli kontrol edecek ve uymayanlara ise gerekli uyarılarını gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.
Vatandaşın elle ürün seçimi yapmasını engelleyeceklerini belirten Başkan Sertaslan, “Yeni kuracağımız güvenlik şeritleri sayesinde vatandaşlarımız artık elle seçim yapamayacak. Bu virüsle mücadelede çok önemli ama başka önemli olan bir şey ise halkımızın sağlıklı ürünlere kandırılmadan kavuşması ben pazarcı esnaflarıma güveniyorum. Halkımızdan daha iyi seçip vatandaşımıza satacaktır. “sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…