Home GÜNCEL Karacabey’in park, bahçe ve refüjlerinde bakım çalışmaları sürüyor

Karacabey’in park, bahçe ve refüjlerinde bakım çalışmaları sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2020 09:24
3 min read
Karacabey’in park, bahçe ve refüjlerinde bakım çalışmaları sürüyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey’in hem alt yapısını hem de üst yapısını iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, Emirsultan Mahallesi Zeki Müren Parkını adeta yeniden inşa ediyor. Ekipler, bölge halkının sosyal yaşamına katkı sağlayacak bir düzen oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Karacabey Belediyesi, ‘modern kent’ hedefiyle ilçenin dört bir yanında hem alt yapı hem de üst yapı iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri şehrin park, bahçe ve refüjlerindeki bakım çalışmalarına devam ederken, yapılan çalışmalar kapsamında ekipler son olarak Zeki Müren Parkında düzenlemelere başladı.

Emirsultan Mahallesi’nde yer alan parkı peyzaj ve parke taşı çalışmalarıyla adeta yeniden inşa eden ekipler, bölge halkının sosyal yaşamına katkı sağlayacak bir düzen oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da önceki gün, çalışmaları takip etmek için Emirsultan Mahallesi Zeki Müren Parkına gitti. Özkan, Emirsultan Mahalle Muhtarı Sinan Çolak’la birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, muhtardan da talep ve önerilerini dinledi.

Sosyal yaşama katkı

Çalışmaları inceledikten sonra bilgi veren Başkan Ali Özkan, “Park içerisindeki çam ve çınar ağaçları olmak üzere bitki örtüsünün korunması ve zenginleştirilmesi yönünde süren çalışmalarda hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımı için çalışmalar yapılıyor. Özellikle oyun parkının daha eğlenceli hale gelmesi ve yeni oyuncakların ilave edilmesi hedeflenmekte. Ayrıca park içerisinde yetişkinlerin spor yapabilmesi için de spor aletleri koyulacak. Çalışmalar bittiğinde oyun grubu alanları, modern dinlenme alanları, mini futbol sahası ile çocukların güvenle vakit geçirebileceği bir alan oluşturmuş olacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…