Home GÜNCEL Kent Konseyi ile Emekliler öğrencilere destek olacak

Kent Konseyi ile Emekliler öğrencilere destek olacak

- Guncellenme Tarihi: 15 Mart 2020 11:33
3 min read
Kent Konseyi ile Emekliler öğrencilere destek olacak için yorumlar kapalı
0

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi’ni ziyaret etti. Çetinkaya’yı Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetimi karşıladı.
Gürle Pasajı’ndaki dernek bürosunda gerçekleşen toplantıda Kent Konseyi ve Türkiye Emekliler Derneği’nin çalışmaları hakkında konuşuldu. İki kurum arasında ortak düzenlenebilecek etkinlikler planlandı. Ayrıca Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Şube Başkanı Şimşek’in daveti üzerine Türkiye Emekliler Derneği’ne üye oldu.
Türkiye başta olmak üzere Gemlik’te de emeklilerin haklarını savunmaya ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Şimşek, ziyaretleri için Kent Konseyi yöneticilerine teşekkür etti.
Türkiye Emekliler Derneği’nin çalışmalarını faydalı ve önemli bulduklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ise, tüm faaliyetlerine katılım sağlayan derneğe teşekkür etti. Türkiye Emekliler Derneği’nin çeşitli şubelerinde öğrencilere burs imkânı verildiğini, fakat Gemlik’te derneğin maddi koşullar nedeniyle böyle bir çalışmanın gerçekleştirilemediğinin belirtilmesi üzerine Başkan Çetinkaya, öğrencilere destek amacıyla derneğe katkı sunulacağına dair söz verdi. Ayrıca önümüzdeki Nisan ayından itibaren Sunğipek Emeklileri ile düzenlenen geleneksel yemek organizasyonuna Kent Konseyi’nin de katılacağı belirtildi. Başkan Çetinkaya, Gemlik Kent Konseyi’nin, ilçede yaşayan her bir vatandaşa faydalı işler yapmak için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bağlantı Elemanları ve Hırdavat Sektörünün Liderleri TÜYAP’ta Buluştu

Bağlantı elemanları ve hırdavat sektörünün lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında R…