Home GÜNCEL Osmangazi Belediyespor’un Milli Gururu

Osmangazi Belediyespor’un Milli Gururu

- Guncellenme Tarihi: 11 Mart 2020 16:06
2 min read
Osmangazi Belediyespor’un Milli Gururu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor’un milli sporcusu Bayram Kayan, Türkiye Para Taekwondo Şampiyonası’nda üst üste 9’ncu kez şampiyon oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu (TTF) tarafından Ankara’da düzenlenen Para Taekwondo Şampiyonası’nda üstün performansıyla dikkat çeken Bayram Kayan, turnuvaya adeta damga vurdu. Bursa’nın yanı sıra Konya, Hatay, Kocaeli gibi çeşitli illerden toplam 135 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakada +75 kilogramda tatamiye çıkan Kayan, rakiplerini tek tek yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Üst üste 9’ncu kez Türkiye şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşayan milli para taekwondocu desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, bayrağı her zaman göndere çekeceğini söyledi.

Başkan Mustafa Dündar da Kayan’ı yürekten kutladığını belirterek, “Para taekwondo’nun dünyadaki ilk şampiyonu olan Bayram Kayan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Sporcumuzun Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarında elde ettiği zaferler, bizlere büyük gurur yaşattı. İnşallah, bundan sonraki müsabakalarda da iddiasını sürdürecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Borcun 25 Milyarı Aştığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önlerinde acı ama gerçek bir tablo bulun…