Home EKONOMİ ÖZEL HAYAT HASTANESİ 42’NCİ YAŞINI KUTLADI…

ÖZEL HAYAT HASTANESİ 42’NCİ YAŞINI KUTLADI…

- Guncellenme Tarihi: 10 Mart 2020 19:00
8 min read
ÖZEL HAYAT HASTANESİ 42’NCİ YAŞINI KUTLADI… için yorumlar kapalı
0
  • BURSA’NIN HASTANESİ 42 YAŞINDA…

BURSA – Bursa’da 1978 yılında hizmet vermeye başlayan Özel Hayat Hastanesi, 42 yaşında. 42’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, “İlk olarak Hayat Hastanesi idik, şimdi ise Hayat Sağlık Grubu olduk. Hayat Hastanesi’yle, Hayat Tıp Merkezi’yle, Hayat Diş Polikliniği’yle, OSGB’siyle ve Hayat Vakfı’yla artık büyük bir aileyiz. Ne kadar şükretsek azdır, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa’nın ilk özel sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Hayat Hastanesi, 42 yaşında. 42’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle hastanede düzenlenen etkinliğe; yönetim ve hastane personeli geniş katılım sağladı.

İdlib şehitleri anıldı

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, başta İdlib’teki hain saldırıda hayatını kaybedenler olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andı, gazilere acil şifalar diledi. Dr. Özkul, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor, şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor. Şehitlerimiz için rahmet, sabır ve metanet diliyorum” dedi.

“Ne kadar şükretsek azdır. İlk günlerden bu yana sürekli yükselen bir grafiğimiz var, bunun mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Dr. Ahmet Özkul, “Bir kurumsal yapıdayız. Bu güzel ortamda bulunmuş olmanın keyfini yaşıyorum. Biz Hayat Hastanesi idik, Hayat Sağlık Grubu olduk. Hayat Hastanesi’yle, Hayat Tıp Merkezi’yle, Hayat Diş Polikliniği’yle, OSGB’siyle, Hayat Vakfı’yla bir noktaya geldik. Gözüm arkada kalmayacak. Bugüne ulaşmamızda emeği bulunan her arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca şükrediyorum böyle bir ekibe sahibiz diye” ifadelerini kullandı.

2 yılda 500 bin kişiye sağlık hizmeti

Yeni hastane binasında ikinci, genelde de 42’nci yılın kutlandığına işaret eden Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Dr. Fatih Özkul ise “Eski hastanede böyle organizasyonlarda 50-60 kişi görürdük ama şimdi baktığımda artık salonlara sığmıyoruz, maşallah. Bu binada ikinci, genelde de 42’nci yılımız kutlu olsun” diye konuştu.

“Yaptığımız işi doğru yapmak, kendimiz ve ülkemiz için çok çalışmalıyız” diyen Dr. Fatih Özkul şöyle devam etti:

“Doğru işler yapabilmeliyiz. Olumlu veriler görüyoruz. Bu veriler gösteriyor ki 2018’de güzel işler yapmışız, 2019’da daha iyisi olmuş. Son 2 sene de çok başarılı geçmiş. Bizi bu günlere getiren eski hastanede yakaladığımız başarıydı. Orada itibar, başarı ve güven kazandık. Burada onları pekiştirdik. Oradan aldığımız şey kurum kültürümüzdür. Güleryüzlü, etik ve doğru sağlık hizmeti bizim kurum kültürümüzdü. Kendi yakınımıza nasıl hizmet veriyorsak, hastalarımıza da o şekilde hizmet vereceğiz. Son 2 senede 500 bin kişiye sağlık hizmeti vermişiz. Kolay rakamlar değil. İnsanlar bizleri tercih etmiş. Fiziki şartlar kadar bizim prensiplerimiz de etkendir. Bundan sonra da yaptığımız her işi en iyi şekilde yapacağız. Yönetime de önemli görevler düşüyor. Bize düşen de bu iyi ekibi iyi şekilde organize etmek. Güçlü yürüyüşümüz gelecek yıllarda da devam edecektir. Bursa’da olumlu anlamda en çok konuşulan hastanelerdeniz. Hep beraber daha güzel yıllar göreceğiz.”

Etkinlikte konuşan ve her çalışana ayrı ayrı teşekkür eden Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Betül Kabalar da “Burada çok güzel ve başarılarla dolu bir 2 yıl geçirdik. Genelde de hep üzerine katarak geliştiğimiz bir 42 yılı geride bıraktık. Hepimizin katkılarıyla oldu bu başarı. Bu yüzden hepinize çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl çok daha güzel geçer” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Özel Hayat Hastanesi bünyesinde 10 yıl ve üzeri çalışanlara Dr. Ahmet Özkul, Dr. Fatih Özkul ve Betül Kabalar tarafından teşekkür plaketi ve hediyeler takdim edildi. Kutlama programında ayrıca 42’nci yıla özel olarak hazırlanan pasta hep birlikte kesildi.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …