Home GÜNCEL MEĞER DR. HALİL’E MOBBİNG UYGULANMIŞ…

MEĞER DR. HALİL’E MOBBİNG UYGULANMIŞ…

- Guncellenme Tarihi: 7 Mart 2020 20:35
3 min read
MEĞER DR. HALİL’E MOBBİNG UYGULANMIŞ… için yorumlar kapalı
0

Mudanya Devlet Hastanesi karmaşası konulu yazımızda adı geçen Ortopedist Doktor Halil Sedat Yılmaz yazımız üzerine beni aradı. Hakkında yazdığımız iddialara biraz kızmıştı, beni dava edeceğini söyledi, ben de tabii ki dedim.

Aksi tezi varsa belgelerle whatsapptan bana göndermesini istedim.

1 sene öncesine kadar yaptığı ameliyat sayıları ve gruplarını, yaptığı ameliyatlardan görselleri gönderdi. Dikkatinizi çekerim bir yıl öncesine kadar… Son bir yılda ameliyat yapıyor mu yapmıyor mu gerçekten bilmiyorum. Yapıyor olsa onları da gönderirdi herhalde kendisi.

Gönderdiği fotoğraftaki kişinin ilk hastası, hastaneden emekli Hemşire Hanım olduğunu, Lenfoma kanserine bağlı patolojik femur kırığı ile müracaat ettiğini, tümör hastası olduğunu da belirtmiş sayın Yılmaz.Mudanya Devlet Hastanesindeki tümöre bağlı ilk kemik kırığı ameliyatını kendisinin yaptığını açıklamış. Vaka aslında üniversite vakası olduğunun da altını çizerek kırığı açmadan dizden ters olarak az yapılan bir teknikle 3 santimetrelik kesiyle çivi ameliyatı yaptığını açıklamış. O halde tırnak da çekebiliyordur.

Daha önemlisi yazıda yazdığımız gibi Sağlık-Sen’den hiçbir torpil almadığını;

11-21 Kasım 2019 Geçici görevle Orhangazi Devlet Hastanesi ortopedi servisine

1 – 30 Ağustos 2019 Geçici görevle İznik’e her gün 220 km gidip geldiğini yazdı.

“Bu torpil mi mobbing mi siz karar verin” dedi. Bence de mobbing sayın doktor…

“Gelin beni hastanede herkese sorun. Dürüstlüğümü sorun. En ufak leke bulamazsınız. Bir de başkalarını sorun.” demiş kendisi… Yorumsuz olarak paylaşalım.

Hastane konusuna dönersek oranın acil müdahaleye ihtiyacı var. Liyakat esasına dayalı, yönetim ve yönetişim becerileri olan, lider ruhlu, ilkeli ve güvenilir yöneticiler ancak hastaneyi başarıya ve doğru hizmete götürür. Şu an Mudanya Devlet hastanesi sınıfta kaldı.

Mudanyalı bunu hak etmiyor…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…