Home GÜNCEL GÜRSU SOKAKLARI ÇOCUKLAR İÇİN MASAL DİYARI

GÜRSU SOKAKLARI ÇOCUKLAR İÇİN MASAL DİYARI

- Guncellenme Tarihi: 21 Şubat 2020 18:18
2 min read
GÜRSU SOKAKLARI ÇOCUKLAR İÇİN MASAL DİYARI için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi’nce ilçede oluşturulan yeni parklarla sokaklar ve kamusal alanlar çocuklar için keyifli hale getiriliyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Gürsu yeni parklara kavuşturuluyor.

“Yeni parklarımızla çocuklarımızın çocukluklarını yaşayacakları alanları ilçemize kazandırmanın yanında, şehrimizin vitrinini de süslüyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin hepimiz için keyifle yaşanabilecek bir kent olması için çalışıyoruz. Parklarımızı çocuklarımız için masalsı görsellikte donatıyoruz. Parklarımızı, yapılan bakım, onarım çalışmalarının yanında, yeni kurulan oyun gruplarıyla renklendiriyor ve çocuklarımız için daha keyifli hale getiriyoruz “dedi.

Gürsu Belediyesi’ nce gerçekleştirilen park çalışmaları kapsamında, zeminleri ve oyun gruplarıyla çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları oluşturulmakta. Sokaklarda oluşturulan yeni parkların yanında kamusal alanlarda da oluşturulan yeni parklarla çocukların çocukluklarını yaşama imkanları arttırılıyor.

Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parklar oluşturmanın yanında, eskiyen parkların yenilenmesi çalışmalarını da gerçekleştirmekte.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …