Home GÜNCEL “Seni Unutmak İstemedim Ki” İnegöllü Sanatseverlerle Buluştu

“Seni Unutmak İstemedim Ki” İnegöllü Sanatseverlerle Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 14 Şubat 2020 13:49
3 min read
“Seni Unutmak İstemedim Ki” İnegöllü Sanatseverlerle Buluştu için yorumlar kapalı
0

Temaşa Gösteri Sanatları tarafından sahnelenen “Seni Unutmak İstemedim Ki” isimli yetişkin tiyatro gösterisi, usta oyuncular Kayra Şenocak, Pelin Öztekin, Dost Elver ve Ferdi Akarnur’un performanslarıyla İnegöl’de sahnelendi.
İnegöl Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Temaşa Gösteri Sanatları tarafından sahnelenen “Seni Unutmak İstemedim Ki” oyununu İnegöllü sanatseverlerle buluşturdu. Usta oyuncular; Kayra Şenocak, Pelin Öztekin, Dost Elver ile Ferdi Akarnur’un sahne aldığı oyun, Çarşamba akşamı 20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde izleyiciyle buluştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, bazı meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı gösteriye, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Oyunda 11 yıllık evliliklerini kurtarma çabasında olan bir çiftin psikodramasını konu alan “Seni Unutmak İstemedim ki” evlilikte kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar? Sorularının cevaplarını esprili bir dille yanıtlıyor. Oyunun senaryosunu ve yönetmenliğini ise yine Kayra Şenocak üstleniyor.
Bazen erkeklerin bazense kadınların gözünden birden fazla hikayenin anlatıldığı “Seni Unutmak İstemedim ki” hemen hemen her evde yaşanan diyalogları ortak bir dille anlatırken ilişkilerde empati, anlayış ve sevginin gücünü seyirciye keyifli bir mizah anlayışıyla aktarıyor. Gösteri sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaağa, “Sizleri İnegöl’ümüzde ağırlamaktan çok mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Böyle güzel bir oyunu bizlere sunduğumuz için teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerimize de bu programda bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşma sonrası Kocaağa, oyunculara İnegöl’ü simgeleyen çini takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …