Home GÜNCEL Bursaspor için güç birliği

Bursaspor için güç birliği

- Guncellenme Tarihi: 11 Şubat 2020 22:32
5 min read
Bursaspor için güç birliği için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ile birlikte Bursaspor Kulübü’nü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Osmanlıspor maçında harika oynadık. Devamını bekliyoruz. Şehri yönetenler, iş dünyası ve taraftar olarak, maddi ve manevi her zaman Bursaspor’un arkasındayız” dedi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Başkan Mesut Mestan, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve oyuncularla görüştü. Özlüce’deki tesislerde gerçekleşen ziyarete, kulüp yöneticileri de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, Bursaspor’un şehrin hobisi-heyecanı olduğunu dile getirerek, tüm parametrelerin takımın yeniden Süper Lig’e çıkması yönünde güçlü bir istek taşıdığını söyledi. Bursa’nın 3 milyon 56 bin nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, “Hamdolsun, fena gitmiyoruz. Daha önce sadece 4 büyüklerin yaptığını Bursaspor da başardı. 2009-2010 sezonunda şampiyon olduk. Bu sevinci yine yaşayacak güçteyiz. Taraftarı, basını, kamuoyu… Hepsi hazır. Sinerji oluştuğunda, ben inanıyorum ki Bursaspor adına güzel kazanımlar sağlayacağız” diye konuştu.

Takım olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor olabileceklerini, bu konuda maddi ve manevi gayretlerinin bulunduğunu dile getiren Başkan Aktaş, “Kulüp başkanı ve yönetimin, bu şehri yönetenlerin, iş dünyasının üzerine düşen sorumluluklar var. Hataları tekrarlamamamız, ait olduğumuz lige dönmemiz gerekiyor. Elbirliğiyle tüm sıkıntıların üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Ben hem bir Bursaspor gönüllüsü hem de belediye başkanı olarak elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum. Aynı şekilde sayın valimiz ile benzer çalışmaları yürütüyoruz. BTSO başkanımız nezdinde iş dünyasının da kendi içinde gerçekleştirdiği kampanyalar var. Hep birlikte daha fazlasını ortaya koymanın peşindeyiz” şeklinde konuştu.

Başkan Aktaş, konuşmasında, Bursaspor’un önünde kritik 2 maç bulunduğunu ifade etti. Adana Demirspor ve Erzurumspor maçlarından galibiyetle çıkmanın önemli olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, “Osmanlıspor maçında çok iyi oynadık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzde, hepsi final niteliğinde 13 tane maç var. Hedef, ilk 2 içinde yer almak. Play-off’a kalmadan Süper Lig’e dönmek. Ne kadar iyi oynarsak, o kadar başarılı oluruz” açıklamasında bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …