Home GÜNCEL Osmangazi’den Karne Hediyesi

Osmangazi’den Karne Hediyesi

- Guncellenme Tarihi: 17 Ocak 2020 19:05
2 min read
Osmangazi’den Karne Hediyesi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, yarı yıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak boyama kitabı dağıttı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla
ilçe sınırlarında yer alan 80 ilkokula boyama kitabı hediye eden Osmangazi Belediyesi, öğrencilerin yüzünü güldürdü. Belediyenin özel olarak hazırladığı
boyama kitabı ve boya seti minik öğrencilere dağıtıldı. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler, tatil hediyeleri ile sevindi. Bursa’nın tarihi mekan ve sembollerinin çizimlerinin yer aldığı boyama kitabıyla tatillerine renk katacak öğrenciler, aynı zamanda şehrin kültür ve turizm değerlerini de tanıma fırsatı bulacak.

Güçlü yarınların sahibi olan çocuklar için eğitim alanında büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Çocuklarımızın sağlıklı ve modern koşullarda eğitim alması için okullarımıza yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm bunların yanı sıra bu tür çalışmalarımızla da, çocuklarımızın ilçemizdeki güzellikleri tanımalarını ve keyifli zaman geçirmelerini amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz ne kadar iyi şartlarda eğitim görürse, başarılı bireyler olarak ülkemize en iyi şekilde fayda sağlayacaklar. Çocuklarımız ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …