Home GÜNCEL ÖZER MATLI DA BURSASPOR’A DESTEK OLMALI..!

ÖZER MATLI DA BURSASPOR’A DESTEK OLMALI..!

- Guncellenme Tarihi: 4 Ocak 2020 22:18
5 min read
ÖZER MATLI DA BURSASPOR’A DESTEK OLMALI..! için yorumlar kapalı
0

Aralık ayında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından startı verilen Bursaspor’a yardım kampanyası gerekli desteği görmeyince Başkan Aktaş son derece yorumsuz olarak yaptığı açıklama ile aslında Bursa iş dünyasını Bursa’ya ve Bursasporlulara şikayet etmişti. Aktaş’ın bu yaklaşımı işe yaradı ve yeni yılın ilk haftası BTSO Başkanı İbrahim Burkay yaptığı basın toplantısı ile müjdeyi verdi.

Bursa’nın birleştirici gücü Bursaspor neredeyse tüm dinamikleri biraraya topladı.
Haberler güzel…

Burkay; Yeniden Büyük Bursaspor için özel sektör temsilcileri olarak 100.000 forma bedeli karşılığında kampanyaya 10 milyon TL’lik destek sağlayacaklarını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesi de ilçe nüfuslarına göre 80.000 formalık artı katkı sağlayacak. Ben burada daha önce Bursaspor taraflarıyla ters düşen fanatik Beşiktaşlı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konusunda tereddütlüyüm. Aslında önüne taraftarla buluşmak için altın tepsi sunuldu. Eğer ki Türkyılmaz söz verdiği bu katkıyı sağlarsa söz veriyorum ben de kendisine sosyal medyadan teşekkür edeceğim.

Katkılar sürüyor; BESOB ve BAOB da toplam 20 bin forma katkısı verecek Bursaspor’a…

Elbette taraftardan da beklenti var, Burkay “Büyük taraftarımızdan da bu kampanyaya 16 bin forma bedelinde bağış sağlamalarını bekliyoruz” diyor. Bu sayede Bursaspor için 216 bin forma karşılığı olarak 21.6 Milyon TL’lik kaynak oluşacak. Burkay bu destek paketi sayesinde hem takımımızı Süper Lig’e taşıyacak futbolcu transferleri için gerekli imkanları oluşturmuş olacağız, hem de Bursasporumuzun altyapı takımlarını da desteklemeyi hedefliyoruz” vurgusunu da yaptı.

Bursasporun kuruluşunun 57.’nci yıl dönümü olan 1 Haziran tarihinde düzenlenecek olan özel geceyle de destek sürecek.

Burkay’ın dikkat çektiği önemli bir nokta vardı: Kulübün bağışlara ve yardımlara bağımlı durumundan kurtarmak için dernek yapısından şirket modeline dönüşümünün sağlanması…

Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan’ın bu konuda BTSO yönetiminden destek almasını naçizane öneririz ki hepimiz görüyoruz, böyle olmuyor, kulüp yönetilemiyor.

Bu duyurudan sonra akla ilk gelen elbette BURSA TİCARET BORSASI bu iştirakin içinde neden yoktu. BTB Başkanı Özer Matlı’nın BTSO başkanlığına oynadığı konusu dillere pelesenk oldu. Bu yüzden mi destek için aranmadı, yoksa arandı da oluşumun içinde kendisi mi yer almadı? Hal ne olursa olsun konu Bursaspor’umuz. Özer Matlı da bir Bursalı olarak bu destek oluşumunun içinde yer almalı. Ben şahsen kendisinden “Biz de varız, 50 bin forma desteği de BTB’den” şeklinde bir açıklama bekliyorum.

Haydi beyler, ortak çıkarımız için bırakın rekabeti bir kenara… Görelim sizi..!

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…