Home GÜNCEL BÜYÜKŞEHİR BURSASPOR İÇİN ADIMI ATTI, YA İŞADAMLARI N’APTI…?

BÜYÜKŞEHİR BURSASPOR İÇİN ADIMI ATTI, YA İŞADAMLARI N’APTI…?

- Guncellenme Tarihi: 27 Aralık 2019 09:29
5 min read
BÜYÜKŞEHİR BURSASPOR İÇİN ADIMI ATTI, YA İŞADAMLARI N’APTI…? için yorumlar kapalı
0

Bu şehirde yaşayan, nefes alan herkesin ucundan kıyısından da olsa ortak değeri Bursaspor… Erzurum’dan, Kars’tan, Muş’tan, Denizli’den, Edirne’den gelip burada ekmek yiyen herkes Bursasporlu olmasa dahi şu an takımın içinde bulunduğu duruma üzülüyordur eminim.

Geçen hafta Bursasporlu taraftarlar geniş katılımlı toplanıp takımlarının yanında olduklarını belirtmek için hep birlikte yürüdüler. Tartışılmaz ki bu eylem bir heyecan getirdi ve ardından takıma bağış çağrıları başladı, birkaç işadamı Twitter’da birbirlerini etiketleyerek bağış yapacaklarını duyurdular.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da hassasiyetle yaklaştı konuya, kampanya hazırlıklarına başladı. Hemen Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası Organize Sanayi Bölgesi başkanları, iş adamları ve şehrin kanaat önderleri ile Merinos AKKM’de bir araya geldi.

Toplantıda kulübün mali konularıyla ilgili neler yapılabileceği, destek kampanyasının planlanması, canlı yayınlar ile kamuoyuyla paylaşılması ve hatta sanayici ve işadamlarımızın bu kampanyaya katılımının sağlanması gibi konularda istişarelerde bulunduklarını bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu Başkan Aktaş…

Ve fakat umulan olmadı, kampanya iptal edildi. Destek talep edilen iş adamlarının bireysel gerekçelerinden ötürü kampanyaya istenilen katkı sunulamaması sebebiyle, mali destek tablosunda arzu edilen noktaya ulaşılamadığından kampanyanın iptal edildiği bildirildi.

Kıssadan hisse iş adamları Bursaspor’u yarı yolda bıraktı.

Nezaketen Başkan Aktaş’ın bu işadamlarının isimlerini açıklamayacağını biliyorum ama çok merak ettim doğrusu… Bursaspor’un küme düşmesinde, ekonomik kaybında emeği geçenlere bol bol şükranlarını sunuyor Twitter’dan taraftar…  Elbette ki bu şükranlardan en çok sebeplenen son Mohikan Mesut Mestan! İşi zordu zaten, enkazı kaldırması hiç kolay değildi, ama bu göreve soyundu ve Büyükşehrin el attığı kampanyayı doğru yürütmesi beklenirdi.

Ama en büyük tepki elbette ki bu şehirden ekmek yiyen işadamlarına, fakat belki de protokolde oturduğu koltuğun parasını bile ödemeyenlerden medet ummak yanlıştı…

Bir Bursalı ve Bursasporlu olarak ilk kez futbolla ilgili bir yazı yazıyorum, ki konu gördüğünüz üzere futbol değil, şehrin en önemli değeri olan Bursaspor…

Yazıktır, günahtır… Bu spora sadece Topuklu Kramponlar grubumuzla yaptığımız kampanyalarla ve kadın kadına yaptığımız kuralsız maçlarla aşina olan ben bile o kadar üzüldüm ki anlatamam.

Başkan Alinur Aktaş aslında o açıklamayla ver yansın etti, bunun arkası gelir demedi demeyin. Konu restleşmeye dönüşmeden, siyasi kaygılardan arınıp destek olun iş adamı beyler takımımıza…

Bursaspor’a desteği sadece taraftara bırakmak size bir gün kötü döner, o tribünlerde yuhalanırsınız, benden söylemesi…

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…