Home GÜNCEL Sultanlar galibiyetle başladı

Sultanlar galibiyetle başladı

- Guncellenme Tarihi: 21 Aralık 2019 11:44
2 min read
Sultanlar galibiyetle başladı için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Bölgesel Lig ilk maçında Koç Ortaokulu takımını 25-17, 25-21 ve 26-24 setlerle 3-0 mağlup etti.
Bu sezon Bölgesel Lig’de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı, ilk karşılaşmasına çıktı. Bursa grubunda mücadele eden yeşil-beyazlılar ilk maçında Koç Ortaokulu ile karşılaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde Büyükşehir Belediyespor köşelerden bulduğu hücumlarla seti 25-17 ile tamamladı ve 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci setinde kullandığı etkili servislerle rakibine öne geçme şansı tanımayan Büyükşehir ekibi seti 25-21 önde tamamlayarak skoru 2-0’a getirdi. Son bölümlere kadar rakip Koç Ortaokulu’nun üstünlük kurduğu maçın üçüncü setinde yeşil-beyazlılar 18-23’ten skoru 26-24’e getirmeyi bildi ve maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Sıradaki rakip Yalova Esenköy
Aldığı bu sonuçla Bölgesel Lig Bursa Grubu’nda ilk galibiyetini alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında Yalova Esenköy takımıyla karşılaşacak. 22 Aralık Pazar günü Cengiz Göllü voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Yeni Bir Sistemle Bursaspor’u Ayağa Kaldırmalıyız”

Bursaspor Divan Kurulu toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozb…