Home GÜNCEL 3EN İle Asansör Muayene İşbirliği Protokolü İmzaladı

3EN İle Asansör Muayene İşbirliği Protokolü İmzaladı

- Guncellenme Tarihi: 19 Aralık 2019 15:59
2 min read
3EN İle Asansör Muayene İşbirliği Protokolü İmzaladı için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, 3EN Periyodik Kontrol Ltd. Şti ile ilçe sınırları içerisinde yer alan asansörlerin kontrolünü içeren ‘Asansör Muayene İşbirliği Protokolü’nü imzaladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yayımlanan Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereğince İnegöl Belediyesi ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan 3EN Periyodik Kontrol Ltd. Şti. arasında 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık Asansör Muayene İşbirliği Protokolü imzalandı.
ASANSÖRLERİN KONTROLLERİ 3EN UZMANLARI TARAFINDAN YAPILACAK
Yaşanan asansör kazalarının sıfıra indirilmesini amaçlayan bu protokole göre İnegöl sınırları içerisinde bulunan asansörlerin kontrolü 3EN uzmanları tarafından gerçekleştirilecek. Asansör kontrol randevusu almak isteyen vatandaşlarımız 0505 030 03 36 nolu telefon ve basvuru@3enmühendislik.com.tr mail adresinden müracaat edebilecekler.
A Tipi Muayene Kuruluşu olan 3EN’in yapacağı muayeneler sonucunda kullanıma uygun ve güvenli olan asansörlere yeşil etiket, hafif kusurlu olan asansörlere mavi etiket, kusurlu olan asansörlere sarı etiket, kullanıma uygun olmayan ve tehlike arz eden asansörlere ise kırmızı etiket iliştirileceği bildirildi.
Sarı etiketli asansörlerin 120 gün, kırmızı etiketli asansörlerin ise 60 gün içinde eksikliklerinin tamamlanması gerektiği, muayene raporunda belirtilen eksikliklerin tamamlanmadan bu asansörlerin kullanılmaması gerektiğine de dikkat çekildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…