Home GÜNCEL HARD FAŞİST HAYRİ ŞİMDİ AYVAYI YEDİ..!

HARD FAŞİST HAYRİ ŞİMDİ AYVAYI YEDİ..!

- Guncellenme Tarihi: 10 Aralık 2019 11:20
6 min read
HARD FAŞİST HAYRİ ŞİMDİ AYVAYI YEDİ..! için yorumlar kapalı
0

Mudanya’nın ‘Ak Parti yüzünden’ kendisinden kurtulamadığı Hayri Türkyılmaz yine yapacağını yaptı İzmir’de bir evin duvarını yazılan “Defol Alevi” yazısı ve çarpı işaretli yaklaşımlarının müsebbibi olarak Milliyetçi Hareket Partisi camiasını işaret etti.

Türkyılmaz; son iki seçimde Mudanya Alevi Kültür Derneğine seçim çalışmaları esnasında Cem Evi yapılması konusunda söz vermiş, ancak birçok sözü gibi bunu da yerine getirmemişti.

Bir süredir çalışmalarını, siyasete yaklaşımını, Mudanya için çabasını yakından takip ettiğim ve bu hafta içerisinde kendisiyle ilgili bir yazı kaleme almak istediğim kişi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Bülent Erden’di. Ki Türkyılmaz sağ olsun malzemeyi elime altın tepside sundu.

Erden geçen hafta içerisinde Derneği ziyaretinde Cem Evi talebi tekrar gündeme gelince, konuyu meclise taşıdı ve Cem Evi yapılması konusunda önerge sundu.

Olay tam da bunun üzerine patlak verdi. Türkyılmaz’ın “Cem Evi yapmak yetkisi belediyelerde değildir. Kaldı ki bu önergenin sizin tarafınızdan verilmesi de sevindirici. Yani duvarlara çarpı koyduran, kapılarına camlarına çarpı koyduran BİR ANLAYIŞTAN Cem Evlerine böylesine sahip çıktığınız için de teşekkür ederim” şeklinde sarf ettiği cümleler akıllara durgunluk verecek nitelikte…!

A be Faşist Hayri! Senin bu yaptığı faşizanlık değil mi? Hem de hard faşistsin..!

Senin gibi CHP’liler yüzünden parti sürekli ölü doğum yapıyor..! Yazık ettiniz, yazık!

Üstelik orası belediyenin meclisi, yani Mudanyalılar bu insanları seçti ve kendilerini temsil için oraya gönderdi o meclis üyelerini. Sen kendini (muhtemel ki hayatın boyunca hiç olamadın) ilkokul 3. sınıfın başkanı mı sanıyorsun? Tüm MHP camiasını Alevi düşmanlığı ile suçlayıp partinin oradaki temsilcisine söz hakkı vermiyorsun, mikrofonun sesini kapattırıyorsun! Ne hadsiz işler bunlar böyle!

Bursaspor Teksas seni affetti ama karşındaki camia bu defa affetmez..!

Gelelim sana Ak Parti’nin Grup Sözcüsü Kadir Kahraman..!

Sana mı düştü Hayri’yi korumak? “Ben sehven söylendiğini, niyet açısından çok büyük bir camiayı hedefleyen bir cümle olmadığını düşünüyorum” demek ne demek? Sen hangi vasıfla oradasın, Hayri’nin koltuk değneği misin, nesin?

Ha keza son seçimde Cumhur ittifakı ile birlikte girmedin mi sen o seçime? O meclis üyesi arkadaşının yanında durmak yerine hayırdır ne çıkarın var da Hayri’nin borazancılığına soyunuyorsun?

Sen kendi çocukların yetmemiş gibi İlçe başkanına hakaret eden yavşak tipleri belediyede işe sokacağına bu işlerle uğraş, sonra onları işten kovdurmakla biz vakit kaybediyoruz.

Kulağı çekilecekler bitti, sıra alkışlanacakta…!

Ve Bülent Erden, size kocaman bir teşekkür…

Son 6 yıldır Mudanya Meclisi hiç olmadığı kadar muhalefet ve aklı başında öneri görüyor… Tebrik eder, devamını dilerim.

MHP İl Başkanlığının, Ak Parti İl Başkanlığının ve Ankara’nın Hayri’nin çirkin ve faşizan yaklaşımına sessiz kalacağını düşünmüyorum. Beklemedeyiz.

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çekirge Devlet Hastanesi ve Kök Hücre Meselesi…

Çekirge Devlet Hastanesinde kök hücre tedavisi yapıldığını biliyor muydunuz? Bilen biliyor…