Home GÜNCEL SPOR BRANŞLARINDA GENEL YETENEK TESTLERİ YAPILDI

SPOR BRANŞLARINDA GENEL YETENEK TESTLERİ YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2019 18:42
2 min read
SPOR BRANŞLARINDA GENEL YETENEK TESTLERİ YAPILDI için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi Spor dalları için Genel Yetenek Tarama testini Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta salonda yapılan yetenek testleri hakkında Spor koordinasyon başkanı Kenan Acar’dan bilgi aldı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun ve Spor Koordinasyon başkanı Kenan Acar tarafından karşılanan başkan Usta, Genç sporcularla da yakından ilgilendi. Spor Koordinasyon Başkanı Acar ” Güreş, Beyzbol, Softbol, Tekvando, Kort Tenisi, Ekstrem, Dart, Ragbi ve Judo spor dalları için tarama testleri gerçekleştiriyoruz. Kendi alanlarında başarılı olan komite üyeleri İsmail Can, Enes Çakar, Yusuf Duman, Eda Yıldız, Ahmet Bayrak, Utku Ergün, Fatih Büker ve Özkan Satılmış gözetiminde tarama testlerimizi gerçekleştiriyoruz. Başarılı gençlerimizi spor dallarında yetiştireceğiz” dedi.
Geleceğin sporcuları buradan çıkacak diyen İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “Spor Koordinasyon Başkanı Acar ve ekibine teşekkür ederken, Sporcu öğrencilere de başarılar diliyorum. Hepsi işlenmeye hazır birer sporcu, gözlerindeki o güzel ışıltı, yaptıkları dinamik ve atik hareketleri spor branşlarına gelecek vaat ediyor. Hepsine başarılar diliyorum. ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …