Home GÜNCEL ARALIK 2019 AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ARALIK 2019 AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2019 19:33
2 min read
ARALIK 2019 AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI için yorumlar kapalı
0

Aralık 2019 ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti. Meclis toplantısında 9 gündem ve 1 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
İznik Belediyesi 2019 Aralık Ayı meclis toplantısı Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Meclis Kasım ayına ait meclis toplantısında alınan karar özetlerinin okundu olarak kabul edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
İznik Vergi Dairesi Müdürlüğünün yazılarına istinaden, 6183 Sayılı Kanunun 90.maddesi gereğince gayrimenkul satış komisyonunda görev yapması için Önder Bulut Belediye Meclis üyesinin seçimi oybirliği ile kabul edildi.
4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması hakkındaki kanunun 4. maddesi gereğince gizli oy ile Koruma Meclisine ve Çiftçi Malları Koruma Meclisi Murakabe Heyetine seçimler yapıldı.
İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğünün, Belediyemizde mevcut boş kadrolarda unvan değişikliğinin görüşülerek karara bağlanması ile ilgili yazılar görüşülerek karara bağlandı.
Belediyemizde çalışan Devlet memurlarına Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.
Gündeme alınan ek gündem maddesi karara bağlanarak kabul edilirken, Ocak 2020 Belediye Meclis toplantısının ise 7 Ocak 2020 Salı günü saat 16.00 da yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…