Home GÜNCEL Vekil Gözgeç’ten kadın meclisine ziyaret…

Vekil Gözgeç’ten kadın meclisine ziyaret…

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2019 15:09
3 min read
Vekil Gözgeç’ten kadın meclisine ziyaret… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Avukat Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emine Yavuz Gözgeç, yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Avukat Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, önemli bir oluşum olduğuna işaret eden Gözgeç, “Bursa, 3 milyon nüfusuyla önemli bir şehir. Böyle bir büyük şehirde kadının sesi olmak, önemli bir görev. Burada farklı farklı mesleklerden arkadaşlarımızın olması da çok önemli. Siz toplumun her kesimini yansıtıyorsunuz. Güzel işler yaptığınızı biliyor ve yeni dönemde daha güzellerini yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
“Kadın güçlü olursa aile güçlü olur”
“Kadının güçlü olması demek ailenin güçlü olması demektir” diyen Gözgeç, “Her zaman sizlerle beraberiz. Sizler gibi biz de sahadayız. Size gelen konular var. Sizin bize aktaracaklarınız, bize yol gösterici olacaktır. Hangi alanda daha çok sorun yaşanıyor, hangi alanda daha fazla ne yapılabilir gibi şeyler sizler bize iletiyorsunuz. Daha yapacak çok işimiz var. Kadın önemli. Kadın güçlü olursa aile de güçlü olur. Aile ise toplumun temelidir. Ailenin güçlendirilmesi çok önemli ve bu noktada önemli çalışmalar var” ifadelerini kullandı.
Vekil Gözgeç’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık da meclisin çalışmalarından ve hedeflerinden bahsetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …