Home GÜNCEL Dostum Oryantiring Takımı Ödüllerle Döndü

Dostum Oryantiring Takımı Ödüllerle Döndü

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2019 13:39
3 min read
Dostum Oryantiring Takımı Ödüllerle Döndü için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi DOSTUM Oryantiring Takımı, Bartın Amasra’da düzenlenen 2.Kademe Oryantiring Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Zorlu koşullarda, yağmur ve kar altında geçen yarışı, yarışmacıların büyük bir kısmı tamamlayamazken, DOSTUM Oryantiring Takımı yarışmadan 16 Yaş Kategorisinde ve Küçük Erkekler Kategorisinde ödüllerle döndü.
Oryantiring konusunda farkını ortaya koyan DOSTUM takımı, Bartın’da zor koşullarda geçen 2. Kademe Oryantiring Türkiye Şampiyonası yarışında ter döktü. 16 yaş kategorisinde Sudenaz Külah 2., Aleyna Minden 3. olurken, Küçük Erkekler Kategorisi’nde Hamza Burak Turna 1., Salih Efe Bayram ise 3. olarak yarışmayı tamamladı. Sporcuların büyük bir bölümünün zorlu koşullar dolayısıyla tamamlayamadığı yarıştan dereceler ile dönen DOSTUM Oryantiring Takımı, bir kez daha deneyimli antrenörlerinin ve takım ruhunun verdiği güç ile başarı elde etti.
TAKIM RUHU BAŞARI GETİRİR
Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nin Oryantirig ve birçok spor alanında gösterdiği başarıdan memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Alper Taban; “ Özverili bir çalışma var. Takım ruhu ile çalışan ve zorlu şartlarda dahi mücadelesini bırakmayan bir takımımız var. Bu anlamda 16 yaş kategorisinde 2. olan Sudenaz Külah’ı, 3. Olan Aleyna Minden’i, Küçük Erkekler Kategorisinde 1. olan Hamza Burak Turna’yı ve 3. olan Salih Efe Bayram’ı başarılarından dolayı kutluyorum. Antrenörlerimiz Tarık Şeker ve Hilal Oruç’a ise teşekkürlerimi sunuyorum. Başarı birlikte iken, takım ruhu halinde iken daha anlamlı, çok daha değerli. Emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…