Home GÜNCEL AA ‘Yılın Fotoğrafları’ oylaması başladı

AA ‘Yılın Fotoğrafları’ oylaması başladı

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2019 10:12
2 min read
AA ‘Yılın Fotoğrafları’ oylaması başladı için yorumlar kapalı
0

Anadolu Ajansı, 2019’a damga vuran olaylara ait fotoğraflarını oylamaya sundu.
Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından seçilecek görseller arasında, üç kategoride “Yılın Fotoğrafları” belirlenecek.

AA’nın ilk kez 2012’de düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasında, bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra Antarktika, Suriye, Filistin, Yeni Zelanda, Endonezya, Fransa ve Fildişi Sahili gibi dünyanın farklı coğrafyalarından “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerinde yayımlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 50 seçkin fotoğraf, dünyada Türkçe ve İngilizce alt yazıyla oylamaya açıldı.

Yarışma 3 kategoriden oluşuyor
Geleneksel “Yılın Fotoğrafları” yarışmasında, haber kategorisinde 17, yaşam kategorisinde 19 ve spor kategorisinde 14 kare fotoğraf yer alıyor.

AA fotoğraf editörlerince belirlenen karelerin yanı sıra her ay yapılan “Ayın Fotoğrafı” oylaması sonucu birinci olan fotoğrafların da yer aldığı seçkide, dünya medyasının önemli yayın organlarında sıkça kullanılan siyaset, spor, yaşam gibi çeşitli konularla sıcak gelişmelere ilişkin fotoğraflar bulunuyor.

Oylama 31 Aralık’a kadar devam edecek
Geçen yıl 223 bin kişinin katıldığı oylama, “aa.com.tr/yilinfotograflari” ve “aa.com.tr/photooftheyear” internet adreslerinden 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Borcun 25 Milyarı Aştığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önlerinde acı ama gerçek bir tablo bulun…