Home GÜNCEL Utanacak yüzün varsa buyur utan MURAT ÜNAL…!

Utanacak yüzün varsa buyur utan MURAT ÜNAL…!

- Guncellenme Tarihi: 6 Kasım 2019 10:02
6 min read
Utanacak yüzün varsa buyur utan MURAT ÜNAL…! için yorumlar kapalı
0

 

Defalarca yazdık ki Murat Ünal seçim öncesi Ömer Urgun’dan meclis üyeliği ön sıralardan biri için para aldı. Hem de az buz değil, 160 bin Liraya yakın para aldı.

Dedik ki, Ünal Urgun’u karısı Nazlıgül Ünal’ın yanına götürüp “Bu Ömer abi Nazlıgül, artık çorbamız beraber kaynayacak” diyerek tanıştırdı. Senfonisever Nazlıgül seçim öncesi kasa idi. Urgun paraları parça parça Nazlıgül Hanımın hesabına aktardı, yada ödenmesi gereken yerlerle ilgili talimatları yine bu abladan aldı ve ödemeleri yaptı.

Seçim bitti, paralar suyunu çekti, Ömer Urgun vaat edilen sekizinci dokuzuncu sıralarda yer alamadı, daha da ötesi meclis üyesi asil ve yedek listelerinin hiçbirine giremedi. Ben zaten ona bir dostumuzla ofisimize yaptığı ziyaret esnasında bunu söylemiştim.

Murat Ünal utanmadan, beni bunları yazdığım ve dahi seçim kaybetmesine (!) sebep olduğum için beni dava etti. Burada gülebilirsiniz, zira ben de çok güldüm.

Ve dün neler oldu burası çok önemli.

Murat Ünal yanına Ömer Urgun’u da alıp Geçit’te yeni açılan bir işletmeyi ziyaret etti. Elbette ki kendine yakışan o çirkin paylaşımı yaptı.Çirkin diyorum çünkü Ömer Urgun’dan aldığı parayı inkar ediyor, bunu yazan bana ve gazeteci arkadaşım Alpaslan Yıldız’a gönderme yaparak bize hakaret ediyor ve hiçbir zekanın ürünü olamayacak bu paylaşımda kendini aklıyordu sözde.

Ama işte birkaç saat sonra Ömer Urgun kendisine ait Urgun İnşaat Facebook sayfasından yaptığı aşağıda göreceğiniz paylaşımda aynen şunları yazdı:

“Murat başkanım ile olan ekonomik ilişkimiz SEÇİM sonunda neticesinde hesaplaştık, hesabımızı gördük helalleştik. ALACAĞIMI ALDIM. Herhangi bir alacağım kalmadı. Tüm kamuoyuna arz ederim.”

HANİ YALANDI?

Eeeee Murat Ünal ben de seni tüm dürüstlük, şeffaflık, ahlaklılık ve en kalbi duygularımla kamuoyuna sunuyorum. Utanacak yüzün varsa buyur utan..!

Bağış yaptıracaksan “ki bu dahi belli bir rakama kadar normaldir, olur, olması da gerekir” İlçe başkanlığına yönlendirirsin. Makbuz karşılığı bağış yapılır, legal olur her şey…

Murat Ünal! Yalan üzerine bina edilen hayat er geç hüsrana uğrar, ben buna sevinmiyorum, senin için gerçekten üzülüyorum.

Bu arkadaşa meclis üyeliği VİP sıralar karşılığı PARA kaptıran aday adaylarına çağrımdır, paralarınız itinayla kurtarılır J Ve bu bila ücret yapılır, amme hizmeti yani bizimkisi J

Bir kişi daha var adını da biliyorum, kim olduğunu da biliyorum, çok karakterli bir bey olduğunu da biliyorum. Kendisi Murat Ünal’in Mudanya’nın hiçbir yerinde OLMAYAN billboardlar için 90 bin Lira vermiş. Nereye gitti ki bu para…?

Yazık değil mi yahu, çok ayıp değil mi, Murat Ünal, sen artık siyasetten çekil bence….

Yüzün varsa zaten çekilirsin…

Okuyucularımın gözlerine, bu yazıyı bana yazma, hakkımda açılan davayı düşürme fırsatı veren, parasını alınca ve sonunda doğruyu bulunca en gerçek hamleyi yapan Ömer Urgun’a teşekkür eder, siyasi hayatında başarılar dilerim.

Ve lakin o gün ofisimi ziyaretinde söylediğim gibi doğru yer BURSA ve/veya MUDANYA değil, sana İstanbul yakışır.

Haydi kalınız sağlıcakla…

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…