Home GÜNCEL Ak Partili Neslihan neden hala meclis üyesi?

Ak Partili Neslihan neden hala meclis üyesi?

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2019 15:16
9 min read
Ak Partili Neslihan neden hala meclis üyesi? için yorumlar kapalı
0

Defalarca yazdık, sorduk…

Ak Partinin Mudanya 7. Sıra Meclis üyesi Neslihan İşbilen Erdeniz’in kocası Atilla Erdeniz’in Cumhurbaşkanına ve Ak Parti’ye twitter üzerinden yaptığı hakareti tespit etmiştik. Önce biraz Neslihan Erdeniz’i tanıyalım sonra da tarih tarih gelişme(me)leri yazalım.

Neslihan İşbilen Erdeniz, 1 buçuk yıl boyunca Ak Parti Mudanya’da Ahmet Murat Ünal döneminde Kadın Kolları Başkanlığı, 1 buçuk yıl da Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. İşbilen, ayrıca Ünal’ın Meclis üyesi olmasında en ısrarcı olduğu isimlerden biriydi. Neslihan Erdeniz meclise üye olarak gitmesine rağmen Kadın Kolları Başkanlığından istifa etmemiş, o mevkiyi kullanmaya devam etmişti.

Bu kadar bilgi yeter kendisiyle ilgili..!

19 HAZİRAN’da yazdık: İstifa et Neslihan dedik. Yayınladık eşinin bu çirkin paylaşımlarını: “BU SALDIRI AKEPE VE TAYYİP MAFYASININ ESERİDİR. TEBRİKLER BÜYÜYEN TÜRKİYE”

Üzerine Erdeniz sadece Kadın Kolları Başkanlığından istifa etti, Ak Partiden istifa edeceği, bağımsız kalacağı vesaire yazıldı. Yani aslında Erdeniz onu meclis üyesi yapan partisini “partiden istifa ederim de yine de meclis üyeliğini bırakmam” gözdağı ile susturdu.

İl Başkanı Ayhan Salman’ı birkaç ay önce arayarak konuyu sormuştum. “Acele etmemem gerektiğini, siyasette işlerin çok hızlı işlemediğini” söyledi. Benim bir acelem yok oysaki, hepimizin Cumhurbaşkanına ama altını çizelim Ak Partililerin Genel Başkanına mafya diyen bir adamın karısını meclis üyesi olarak tutmanın benim açımdan bir aciliyeti yok, tam tersi İl başkanının bu konuda acelesi olması gerekmez mi?

Kırmızı çizgi değil mi bu?

Sonrasında bir Ak Partili arkadaşımız beni arayarak Neslihan Hanımla ilgili biraz durmamı, ilden birilerinin benimle görüşmek istediğini söyledi. Ne yalan söyleyeyim il ve Neslihan hanım söz konusu olduğunda Mudanya’da Ak Partililer içinde herkesin dillendirdiği “Onu İl Kadın Kolları Başkanı koruyor” söylemi geldi. Sordum arayan arkadaşa İl derken Gülten Hanım mı görüşmek istiyor diye… Yanıt kem küm ve evetti.

Bir süre bekledik o görüşmeyi, gerçekleşmedi. Sadece herkesin dillendirdiği benim de kafamı kurcalayan konu teyit edilmiş oldu.

19 Haziran’dan 30 Ekim’e 4 ay 10 gün geçmiş…

Neslihan hanım hala meclis üyesi, hala Ak Partiyi temsil ediyor. Kocası ise sorgulanmadı bile…

Twitter hesabını kapatınca rahatladık hep beraber, başını kuma sokan devekuşu misali…

Şimdi dönelim 3 yıl Mudanya’da ilçe başkanlığı yapan Neslihan Erdeniz’in meclis üyesi olması için yoğun çaba harcayan Murat Ünal’ın eşinin ve kız kardeşinin paylaşımlarına…

Öncelik eşlere…

Nazlıgül Ünal kendi facebook sayfasında tespit edebildiğimiz kadarıyla Kaz dağlarına dokunma dedi ve bu sözde fıkrayı paylaştı:

Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan açılışını yaptığı AVM nin bir et reyonuna resmi ziyarete gitmiş. Reyonu tertemiz ve çok düzenli olarak görmüş. Adamları ile gezerken rast gele bir kasabın tezgahına gelerek sohbet etmeye başlamış. Cumhurbaşkanı : dana ve koyun etleri fena değilmiş, işler nasıl gidiyor ?

diye sormuş.

Kasap: genelde iyi idi ama bugün bir kilo bile satamadım;

Cumhurbaşkanı : neden ?

Kasap: siz ziyarete geldiğiniz için müşteriler pazara alınmadı;

Cumhurbaşkanı : o zaman ben alayım, bana 4 kilo verir misiniz;

Kasap: hayır satamam;

Cumhurbaşkanı : neden satamıyorsun ? diye sormuş;

Kasap: sizi gelecek diye tüm bıçaklarımızı topladılar,

Cumhurbaşkanı : bıçak olmasa da olur, bana şu parçayı ver bakayım;

Kasap: yine de satamam, demiş;

Cumhurbaşkanı: yine ne oldu ? Neden satmıyorsun ?

Kasap: çünkü ben kasap değilim, Silahlı Polis timinden bir askerim.

Cumhurbaşkanı sinirli bir şekilde: git bana komutanını çağır, demiş;

Kasap: o da karşıda balık satıyor; diye cevap vermiş.

Murat Ünal’ın kardeşi Ece Ünal’ın paylaşımları ise kabul edilebilir cinsten değil…

Ak Partililere şerefsiz vatan hainleri, yobaz köpekler demekten çekinmeyen, referandumda hayır diyen bu kadının kardeşi AHMET MURAT ÜNAL Mudanya’ya Ak Partiden belediye başkan adayı yapıldı.

Çok merak ediyorum. Biz basın mensuplarına defalarca farklı bir çok kanal ve kişi tarafından gelen bu belgeler Ak Parti teşkilatında kimseye gönderilmedi mi? Nasıl böyle bir hata yapıldı? Bu zihniyetteki kişilerin Ak Partiyi yürekten temsil etmesi, bırakın yürekten’i usulen bile temsil etmesi mümkün müydü?

Hayri Türkyılmaz gibi güçlü bir adayın karşısına Murat Ünal gibi birini çıkarmak Ak Partilileri rencide etti, küstürdü. Bir sonraki seçime ders olsun… Umalım ki…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çekirge Devlet Hastanesi ve Kök Hücre Meselesi…

Çekirge Devlet Hastanesinde kök hücre tedavisi yapıldığını biliyor muydunuz? Bilen biliyor…