Home EKONOMİ Ne Ömer Ömeroğulları imiş arkadaş..!

Ne Ömer Ömeroğulları imiş arkadaş..!

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2019 17:37
4 min read
Ne Ömer Ömeroğulları imiş arkadaş..! için yorumlar kapalı
0

 

Sosyal medyada birkaç küçük paylaşım yapınca anladık ki Bursa’da Erzurumlular cephesinde BEDFE’nin müzmin başkanı Ömer Ömeroğulları ile sıkıntılar boyu aşmış.

Erzurumlular cephesi dedim, çünkü Bursa’da sayıları 500 bine yaklaşan Erzurumların gerçekten çok önemli bir güçleri, siyasi otoriteye hükmedecek yoğunlukları var.

Ve fakat bu gücü yönetecek bir başkanın olmadığına dair geribildirimler had safhada…!

Bursa’da Bursalılardan sonra en çok nüfusa sahip Erzurumlular kendilerini temsil edecek bir vekil dahi gönderemediler meclise… Çok alt sıralarda nüfusa sahip Ağrılıları dahi temsil eden bir vekil var oysa Ak Partide. Ömeroğullları’nın da bu konuda en ufak bir çabası yok üstelik. Sadece bizzat kendisi her seçim bir yerlere aday adayı, ama asla adaylık kıvamına gelemiyor. Yani Rabbena, hep bana..!

Ömeroğulları’na sorsan dönüp dolaşıp federasyona bina yaptık diyormuş. O binanın güzel öyküsünü de anlattılar. Taaaa Özgen Keskin döneminde belediyenin yerlerinden biri sembolik ücretle federasyona veriliyor. Ömeroğulları da alıyor burayı müteahhide kat karşılığı bina yapması için tahsis ediyor.

Kat karşılığı dediysek bir dükkan ve bir ofis…

Müteahhidin nereli kimin nesi olduğuna hiç girmeyelim, onu Erzurumlular sorgulasın…

Asıl soru şu, müteahhit oraya iddiaya göre 30 daire yapıyor, nasıl oluyor da sadece bir dükkan ve bir ofise tav oluyor Ömeroğulları? Ki kendisi Bursa’nın mülk zengini bir inşaatçı ağabeyimizdir, bilir keza bu işleri…

Bir de federasyondan müteahhide inşaat için para vermemiştir değil mi Ömeroğulları, yada bağışçılardan para toplamamıştır bu iş için… Topladıysa da o zaman o arsayı da müteahhidin üzerine yapsa olurmuş demek ki.!

Temcit pilavı gibi indir federasyona yer, kaldır federasyona yer..! Sormazlar mı başka, eee başka ne yaptın diye?

Soruyorlar nitekim artık…

Daha da ötesi mülk zengini Ömeroğulları’nın geçmişinde o mülkleri edinirken ezip geçtiği, parasını alamadığını iddia eden kişiler de bize ulaştı. Bunları başka bir yazıda kaleme alalım.

Kıssadan hisse;

Mal sahibi, mülk sahibi

Hani bunun ilk sahibi?

Mal da yalan, mülk de yalan

Var biraz da sen oyalan..!

Yeterince oyalandıysan Ömer Ömeroğulları meydanda başka Erzurumluları da görmek isteriz..

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çekirge Devlet Hastanesi ve Kök Hücre Meselesi…

Çekirge Devlet Hastanesinde kök hücre tedavisi yapıldığını biliyor muydunuz? Bilen biliyor…