Home GÜNCEL İGA’dan ‘Taksi yolu çöktü’ haberlerine ilişkin açıklama

İGA’dan ‘Taksi yolu çöktü’ haberlerine ilişkin açıklama

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2019 20:34
2 min read
İGA’dan ‘Taksi yolu çöktü’ haberlerine ilişkin açıklama için yorumlar kapalı
0

İGA Havalimanı İşletmesi “İstanbul Havalimanı’nda taksi yolu çöktü” başlıklı haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Haberde belirtildiği gibi taksi yolunun çöktüğü iddiası doğru değildir” denildi.
İGA Havalimanı İşletmesi, bugün medyada yer alana “İstanbul Havalimanı’nda taksi yolu çöktü” başlıklı haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Açıklamanın tam metni şöyle:

“‘İstanbul Havalimanı’nda taksi yolu çöktü’ başlıklı habere istinaden açıklama yapma gereği duyulmuştur. Daha önce de açıkladığımız üzere, İstanbul Havalimanı’nda taksi trafiğini hızlandıracak çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Bu kapsamda, taksi yolları yüzey altına yerleştirilmesi planlanmış trafiği hızlandıracak loop sensörleri, mikrodalga bariyerleri, kumanda kontrol panelleri ve stop bar montaj çalışmalarına başlanmış olup, haberde belirtildiği gibi taksi yolunun çöktüğü iddiası doğru değildir. Ayrıca özellikle belirtmek isteriz ki; yapılan bu çalışmalar esnasında kış öncesi yapılması planlanan taksi yolu asfalt ve boya tamir bakım çalışmaları da uygulamaya sokulmuştur. Bu çalışmalar, uçak trafiğini hiçbir şekilde etkilememekte ve tüm uçuşlar planlandığı şekilde yapılmaktadır.”
İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

“Aile ve Danışman El Ele” Projesi Tamamlandı, Sertifikalar Takdim Edildi

Bursa Aile Danışmanları ve Eğitimi Derneği, 30 Haziran Aile Danışmanları Günü kapsamında a…