Home GÜNCEL Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Türk Kızılay Gönüllüsü oldu

Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Türk Kızılay Gönüllüsü oldu

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2019 14:04
3 min read
Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Türk Kızılay Gönüllüsü oldu için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ı ziyaret ederek, Türk Kızılay Gönüllüsü oldu.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Türk Kızılay gönüllüsü oldu. Milletvekili Gözgeç, Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Emine Yavuz Gözgeç, Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirtti. Milletvekili Gözgeç, Türk Kızılay’ın, ülkemizin dünyaya açılan müstesna kurumlarından biri olduğunun altını çizdi.Türk Kızılay’ın 151 yıllık tarihi boyunca tüm dünyadaki mazlumlara umut ışığı olduğunu ifade ederek, Bursa Şubesi’nin de örnek çalışmaları ile bu iyilik hareketine lokomotif olduğunu söyleyerek, Türkiye’nin merhamet eli Türk Kızılay’ın bir parçası olmanın kendisine gurur verdiğini belirtti.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Gürkan, Kırmızı Hilal’in, hayırseverlerin destekleri ile tüm dünyayı saran gölgesini güçlendirmek adına ellerinden gelen her çabayı sergilediklerini belirterek, bu iyilik hareketinin en önemli sac ayaklarından birinin gönüllüler olduğunun altını çizdi. Veren el ile alan el arasındaki köprüyü en doğru şekilde kurmay çalıştıklarını söyleyen Gürkan, ‘Bu yolda bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…