Home GÜNCEL Şehir Hastanesine taşınma işlemleri devam ediyor

Şehir Hastanesine taşınma işlemleri devam ediyor

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2019 12:04
3 min read
Şehir Hastanesine taşınma işlemleri devam ediyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Yakup Canbolat, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik günü Mesajı şöyle; “15 Temmuz 2016 tarihi, Aziz Milletimizin iradesine yönelik FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişiminin bozguna uğratılmasının yıldönümüdür.

15 Temmuz 2016’da ülkemiz, milletimize ve demokrasimize alçakça kast eden hain darbe girişimine maruz kalmıştır. Türkiye’nin bağımsızlığını, kalkınmasını, hak ve adaletin sesi olmasını hazmedemeyen karanlık bir yapı ve onu teşvik eden işbirlikçileri, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Cumhurbaşkanımızı, polisimizi, stratejik kurumlarımızı hedef alarak devletimizin yönetimini ele geçirmeye çalışmışlardır.

Ne var ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, milletimiz sabaha karşı darbe sevdalısı tüm teröristlere hadlerini bildirilmiştir. Bursa’da bünyesinde 6 hastaneyi barındıran ve Sağlık Üssü’nü andıran bin 355 yataklı Şehir Hastanesi’nin 16 Temmuz’dan itibaren hasta kabulüne başlaması sebebiyle, şehir merkezindeki bazı hastanelerden yoğun bakım hastalarının taşınma işlemiyle devam ediliyor. Bursa Devlet Hastanesi’ndeki 72 yoğun bakım hastası, Şehir Hastanesine ambulanslarla taşınıyor.

157 yıllık geçmişi bulunan Osmangazi semtindeki Bursa Devlet Hastanesi’ndeki hastalar ve sistemler dün sabah saatlerinden itibaren taşınmaya başlamıştı. Taşınma işlemine bugün de yoğun bakım hastalarının taşınmasıyla devam ediliyor. 30’dan fazla ambulansla, 72 yoğun bakım hastası büyük bir özenle sevk ediliyor. Ayrıca Bursa Devlet Hastanesi’nin tadilatı yapıldıktan sonra butik hastane olarak hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.
İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…