Home GÜNCEL Mudanya’nın ortasına kanunsuzluk inşa ediliyor!

Mudanya’nın ortasına kanunsuzluk inşa ediliyor!

- Guncellenme Tarihi: 5 Temmuz 2019 15:20
3 min read
Mudanya’nın ortasına kanunsuzluk inşa ediliyor! için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da son dönemde hızla yükselen kaçak binalara bir yenisi daha eklenirken, mühür feki yapılan inşaat ruhsatı 3 katlı olmasına rağmen 6.5 kata çıkarıldı. Yaşanan bu skandala İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu da isyan ederek, “Mudanya’nın ortasında kanunsuzluk inşaa ediliyor” dedi.

Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi Mütareke Okul Sokakta 3 kat ruhsat verilen arazide inşaata başlayan müteahhit firma, ruhsatı aşarak binayı tam 6.5 kata yükseltti. Halitpaşa Mahalle sakinleri CİMER başta olmak üzere Mudanya Belediyesi’ne konuyu iletmelerine rağmen inşaatın devam ettiğini belirtti.

“HEM BELEDİYE HEY YARGI AÇISINDAN ÜZÜCÜ”

Mahalle sakinleri konuyu aynı zamanda İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’na da aktardı.  Tatlıoğlu konuyu Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başta olmak üzere yetkilerle görüştüğünü belirterek, “Türkyılmaz, konuyu savcılığa ilettiklerini ve savcılıktan haber beklediklerini söyledi. Bizim bu konudaki girişimlerimize rağmen inşaat hızla devam ediyor. Mudanya’nın ortasına bir kanunsuzluk inşa ediliyor. Bu durum yargı açısından ve Mudanya Belediyesi bakımından oldukça üzücü.” dedi.

MÜHÜRLENEN İNŞAATTA HUMMALI ÇALIŞMA

Aynı zamanda yapılan şikâyetler doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekiplerince inşaatın gerekli denetimler yapılarak bir süre mühürlendiği ve inşaat çalışmalarının durdurulduğu öğrenildi. Ancak daha sonra mahalle sakinleri tarafından yapılan bir başka şikâyette mühürlenen inşaatta dış boya ve sıva işlemlerinin ara vermeden devam ettiği bildirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…