Home GÜNCEL Chassis Brakes International, Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı arasında yerini aldı

Chassis Brakes International, Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı arasında yerini aldı

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2019 11:16
4 min read
Chassis Brakes International, Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı arasında yerini aldı için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İSO tarafından açıklanan ‘2018 Yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alan firma, TİM tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı’ araştırmasında 303. sıraya yükseldi ve sektör sıralamasında da 40. sırada yer aldı.

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2018” araştırmasında bir önceki yıla göre 129 basamak yükselerek 303. sırada yer aldı. Firma, sektör sıralamasında da 40. sırada yer alma başarısı göstererek farkını ortaya koydu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Chassis Brakes International Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yağcı, yaptıkları sonuç odaklı çalışmaların meyvelerini toplamaya devam ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2018 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer aldıklarını belirten Yağcı, “Son olarak ‘Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2018’ araştırmasında da yerimizi aldık. 2017 yılı araştırmasında 432. sıradaydık.  2018 yılı sonuçlarına göre 129 basamak birden yükselerek 303. sıraya yerleştik” dedi.

Otomotiv endüstrisi sıralamasında da 40. basamakta yer aldıklarını ifade eden Yağcı, bu sonuçlardan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını kaydetti.

Sürdürülebilir büyüme anlayışı

Son yıllarda hızlı bir büyüme ivmesi yakaladıklarına dikkat çeken Yağcı, “Sürdürülebilir büyüme anlayışıyla, sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilikçi ve verimlilik esaslı ürün geliştirme amacındayız. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların güzel sonuçlarını görmek bizler için gerçekten memnuniyet verici” diye konuştu.

Takım çalışmasına büyük önem verdiklerini dile getiren Yağcı, elde ettikleri başarılarda tüm çalışanların emeği olduğunu ve kendilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Şükrü Deviren’den Minik Başkanlara Lunapark Müjdesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen makam temsil…