Home GÜNCEL 15. Uluslararası Leylek Festivali başlıyor

15. Uluslararası Leylek Festivali başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2019 16:12
4 min read
15. Uluslararası Leylek Festivali başlıyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan ‘Uluslararası Leylek Festivali’, ‘leylek köyü’ olarak bilinen Karacabey’e bağlı Eskikarağaç Mahallesi’nde başlıyor.

22-23 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyon kapsamında Karacabey, çocuklar ve yetişkinler için birbirinden eğlenceli pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, festivalde Türkiye’nin efsane gruplarından Ayna Grubu da nostaljik şarkılarıyla sevenlerinin karşısında olacak. Karacabey’de,Uluslararası Leylek Festivali’nin heyecanı yaşanıyor.

Karacabey Belediyesi’nin organizasyonuyla, bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Leylek Festivali,‘leylek köyü’ olarak bilinen Karacabey’e bağlı Eskikarağaç Mahallesi’ndebaşlıyor.

İlçenin ülkemiz ve dünyadaki tanıtımı noktasında en prestijli organizasyonlarından biri olan festivale,Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden çok sayıda insanın katılması bekleniyor.

Coşku hiç dinmeyecek

Avrupa Leylek Köyleri Birliği’nde yer alarak, Türkiye’nin bu alanda uluslararası arenadaki tek temsilcisi olan Karacabey’de düzenlenecek festivalde,2 gün boyunca coşku bir an olsun bitmeyecek.

Karacabey Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; çocuklar için atölyeler,hayvanat bahçesi standı, bando gösterileri, kuş tahnit salonu organizasyonu,kayık turları,survivor parkuru,yerel ürünler standı, köylü pazarı,animasyon aktiviteleri ve uluslararası leylek koşusu gibi etkinliklerle, Eskikarağaç’ta festival coşkusunun gün boyu devam edeceği kaydedildi.

Ayrıca cumartesi ve pazar günleri Uludağ Üniversitesi metro durağından ve Karacabey Cumhuriyet alanından, Eskikarağaç Mahallesi’ndeki festival alanına ücretsiz otobüs seferleri yapılacağı ifade edildi.

Ayna sevilen şarkılarını seslendirecek

15. Uluslararası Leylek Festivali kapsamında, Türkiye’nin efsane gruplarından Ayna Grubu da birbirinden güzel nostaljik şarkılarını Karacabeyliler için seslendirecek.

Özkan: “Coşkuya ortak olalım”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları festivale davet ederek coşkuya yerinde ortak olma çağrısında bulundu.

Uluslararası Leylek Festivali’nin, Karacabey’in en prestijli organizasyonlarından biri olduğuna vurgu yapan Özkan, gerekli hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, 2 gün boyunca birbirinden güzel aktivitelerin katılımcıları beklediğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Akıllı Ulaşımda Hedef Yerli ve Milli Ulaşım Ağı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın dah…