Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi yüzme havuzu yenilenen yüzüyle yaz tatiline hazır

Karacabey Belediyesi yüzme havuzu yenilenen yüzüyle yaz tatiline hazır

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2019 15:37
4 min read
Karacabey Belediyesi yüzme havuzu yenilenen yüzüyle yaz tatiline hazır için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından işletmesi yapılan Kapalı Yüzme Havuzu, kış şartlarında bekletilen tadilat çalışmalarının ardından bahar aylarının gelmesiyle tamamlandı ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda, açık sisteme dönüştürülerek yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

 Şubat ayında teknik ömrünü tamamlamasından dolayı kapatılarak tadilata alınan tesisi modern hale getirerek yeniden devreye alan Karacabey Belediyesi, öğrenciler için ücretsiz yüzme kursu kayıtlarının da 17 Haziran Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

 Karacabey Belediyesi Yüzme Havuzu,yenilenen yüzüylepazartesi gününden itibarenhizmete açılıyor.

Belediye tarafından işletmesi yapılan tesis, şubat ayında teknik ömrünü doldurması nedeniyle kapatılarak tadilata alınmıştı.

Bahar aylarının gelmesiyle, tesisteki çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayan Karacabey Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda havuzu açık sisteme dönüştürerek, yenilenen yüzüyle devreye aldı.

Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve daha öncekapalı balon sistemi ile hizmet veren tesis, vatandaşlardan gelen talep ve uzun ömürlü olması dolayısıyla açık sisteme geçirilirken, sürdürülen çalışmaların ardından ziyaretçilerini ağırlamaya hazır hale getirildi.

Başkan Özkan: “Gelen talepleri dikkate alarak yeniden düzenledik”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada,“Geçmişte kullandığımız kapalı sistem havuz, teknik olarak hem uzun ömürlü değil hemde fazladan bir enerji israfına neden oluyordu. Ayrıca özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızdan da açık sistem yüzme havuzuna geçilmesi talebi sıkça bize ulaşıyordu. Bizde bunu fırsata çevirerek, yüzme havuzumuzu açık hale getirdik. Vatandaşlarımız burada hem güneşlenebilecek hemde havuza girebilecekler. Yine yüzme kurslarımızda okulların kapanması ile kayıtlarımız da başladı. Bu yaz tatilini hem vatandaşlarımız hemde çocuklarımız için daha eğlenceli hale getireceğiz’’ dedi.

Yüzme kursları başlıyor

Karacabey Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda yüzme havuzunda, yüzme öğrenmek isteyen öğrenciler için ücretsiz kurs kayıtlarına başlandığını duyurdu. Belediye bünyesindeki yüzme antrenörü tarafından verilecek kurslara, çocukların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Öte yandan, öğrenciler için ücretsiz yüzme kursu kayıtlarının17 Haziran Pazartesi günü başlayacağı duyuruldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…