Home GÜNCEL BUTGEM’de yaz kursları başlıyor

BUTGEM’de yaz kursları başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2019 12:30
1 min read
BUTGEM’de yaz kursları başlıyor için yorumlar kapalı
0

BTSO Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM), 9-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen ücretsiz yaz kursları için kayıtlar başladı.

BUTGEM, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman sorununa çözüm üretirken, düzenlediği yaz kurslarıyla da geleceğin mühendislerini yetiştirme adına ilk tohumları atıyor. Bu yıl 11’inci kez gerçekleştirilecek olan kurs programları kapsamında 9-13 yaş arası çocuklara telden araba, maket robot, ahşap oyuncak ve origami-kağıt sanatları uygulama eğitimi verilecek. 4 ayrı eğitim programından 300’e yakın öğrenci faydalanacak.

2 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANDI

BUTGEM tarafından verilen yaz eğitim programlarıyla çocuklarda güven duygusunun artması, tasarım ve üretim bilincinin oluşması amaçlanıyor. Söz konusu eğitim programlarından şimdiye kadar 2 bine yakın kursiyer yararlandı. Kayıt işlemlerinin BUTGEM’de gerçekleştirildiği kurs dönemleri ise 1 Temmuz- 5 Temmuz, 8 Temmuz-12 Temmuz ve 15 Temmuz–19 Temmuz tarihleri olarak belirlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…