Home GÜNCEL ’Mobil Başkan’ Ali Özkan Ramazan’da da hız kesmiyor

’Mobil Başkan’ Ali Özkan Ramazan’da da hız kesmiyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Mayıs 2019 14:00
3 min read
’Mobil Başkan’ Ali Özkan Ramazan’da da hız kesmiyor için yorumlar kapalı
0

‘Mobil Başkan’ unvanıyla, ilçenin dört bir yanında vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayında da bu buluşmalarını tüm hızıyla sürdürecek. Tüm Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazlarını kılmaya hazırlanan Özkan, akabinde de mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.

‘Mobil Başkan’ unvanıyla, ilçenin dört bir yanını adeta karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,Ramazan ayında da hız kesmeyecek.

Tüm Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazlarını kılmaya hazırlanan Özkan, akabinde de mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.

Ramazan’ın ilk gecesiUlucami’de teravih namazını kılan Başkan Özkan, sonrasında vatandaşlarla bir araya gelirken, ikinci gecede ise Gazi Cami’ndeydi.

Çözüm üretiliyor

Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Özkan,“Bizler,‘mobil başkan’ sloganıyla yola çıkmıştık. Ve her fırsatta da vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlgili daire müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte, özellikle sorunların ve taleplerin yerinde görülmesi ve çözüm üretilmesine büyük önem veriyoruz. Ayrıca bu buluşmalarımız sayesinde, Ramazan’ın birleştirici ve bütünleştirici ruhunu da vatandaşlarımızla bir araya gelerek paylaşıyoruz.Tüm Ramazan ayı boyunca da bu buluşmalarımız devam edecek. Karacabey’in geleceğini inşa ederken, tüm vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli” ifadelerine yer verdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…