Home GÜNCEL Yengesini boğduktan sonra eve gidip uyumuş!

Yengesini boğduktan sonra eve gidip uyumuş!

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2019 10:40
4 min read
Yengesini boğduktan sonra eve gidip uyumuş! için yorumlar kapalı
0

Antalya’nın Manavgat ilçesinde,ağabeyiyle boşanma aşamasında olan Kırgız asıllı yengesi Ekaterina Çetin’i(34) boğarak öldüren Mehmet Çetin(47), ‘tasarlayarak öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.  Mahkeme, oybirliği ile verdiği cezada haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadı.

Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi’nde geçen yıl şubat ayında yaşanan olayda Mehmet Çetin, yengesi Ekaterina Çetin’i gece yarısı boğarak, öldürdü. Cinayetin ardından kendi evine giderek uyuyan, ertesi gün polise teslim olan Mehmet Çetin ifadesinde, ağabeyi ve yengesinin boşanma aşamasında olduğunu, yengesini birkaç defa başka erkeklerle kafeteryada otururken gördüğünü öne sürdü

Olay akşamı yeğenlerinin kendi evinde olduğunu ifade eden Çetin, yengesini nasıl öldürdüğünü ise şöyle anlattı:

“Bakkaldan birkaç ameliyat eldiveni aldım. Eldivenleri alma amacım direnirse öldürmek içindi. Yengemin evine gittim, zile bastım, kapıyı açtı. Konuşmak için geldiğimi söyledim. İçeri davet etti. Kendisine ‘Yaşantına dikkat et, başkaları ile görüşeceksen bile boşanma olsun, ondan sonra ne yaparsan yap’ dedim. ‘Seni ilgilendirmez, hayat benim hayatım istediğimi yaparım’ diye cevap verdi. Sinirlenip, arkasına geçtim. Sağ elimle ağzını kapatıp, sol elimle boğazını sıkmaya başladım. Karşı koymaya başladı, yere düştük. Karnına oturup, boğazını sıkmaya devam ettim. Yengem sağ elimin işaret ve serçe parmağını ısırdı, eldiveni koparttı. Bağırmaya başladı. Bağırması kesilince iki elimle boğazını sıktım. Öldüğünden emin olunca mutfağın balkon kapısından atlayıp, evime gittim.  Çocukları ‘Annem hala işten gelmedi mi?’ diye sordu. Ben de cep telefonumdan yengemi aradım. Mesaj attım. Çocuklara ‘Anneniz telefona bakmıyor’ dedim. Çocuklar o gece benim evimde kaldı. Sabah akrabam H.D.’nin işlettiği markete giderek Ekaterina’yı öldürdüğümü söyledim. H.D.’nin yönlendirmesiyle polise teslim oldum.”

DHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Zabıtadan Pide Gramajı Denetimi

Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmang…