Home GÜNCEL MHP Osmangazi’den Dündar’a tebrik ziyareti

MHP Osmangazi’den Dündar’a tebrik ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 5 Nisan 2019 16:54
3 min read
MHP Osmangazi’den Dündar’a tebrik ziyareti için yorumlar kapalı
0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve yönetimi, üçüncü kez göreve seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde aldığı sonuçla ustalık dönemine seçilen Başkan Dündar, MHP Osmangazi İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. Kendisini tebrik eden MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve yönetimine teşekkür eden Dündar, Cumhur İttifakı olarak Osmangazi’de birlik ve beraberlik içerisinde örnek çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Osmangazi’nin 136 mahallesini kapı kapı gezdiklerini ifade eden Dündar, “Vatandaşımızın karşısına hizmetlerimizle çıktık. Yeni projelerimizi hep birlikte anlattık. Osmangazi olarak büyük bir ilçeyiz. Buradaki başarı her yere yansıyor. Buradan Bursa’nın en uzak ilçesine bile mesaj verebiliyoruz. Vatandaşlarımızla aramızdaki diyaloğu her zaman sürdürüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Osmangazi ve Bursa’da zafer kazandık. Bu gönül birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. MHP’li kardeşlerimize de fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Seyfi Seyfioğlu da seçim süresince Osmangazi’de cumhur ittifakı olarak güzel bir çalışma ortaya koyduklarını belirterek, “Bu çalışmaların karşılığını çok şükür aldık. Yeni bir sistem olmasına rağmen bu süreci en iyi şekilde geçirdik. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Hep birlikte daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerine doğru yürüyeceğiz” dedi.

İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…