Home GÜNCEL HAVAİST’in hizmet vereceği hat ve duraklar belli oldu

HAVAİST’in hizmet vereceği hat ve duraklar belli oldu

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2019 21:11
2 min read
HAVAİST’in hizmet vereceği hat ve duraklar belli oldu için yorumlar kapalı
0

İstanbul Havalimanı’na lüks taşımacılık hizmeti veren HAVAİST, 6 Nisan’dan itibaren 7/24 hizmete başlayacak. HAVAİST İstanbul genelinde 20 ayrı hat ve 65 durakta 150 otobüsle hizmet verecek.
İstanbul Havalimanı’na taşımacılık hizmeti veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ’ye bağlı HAVAİST, 6 Nisan’dan itibaren 7/24 hizmete başlayacak.

Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na 5 Nisan Cuma günü başlayacak ve 6 Nisan’da tamamlanacak taşınma süreciyle birlikte HAVAİST seferleri de güncellendi.

İBB’den yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın talimatıyla, yolcuların gidiş ve geliş istikametinde konforlu, rahat ve hızlı ulaşımının sağlanması için il genelinde yeni hatlar ve duraklar eklendi. Karşılıklı sefer sayısı artırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ’ye bağlı HAVAİST, 6 Nisan’dan itibaren il genelinde 20 ayrı hat ve 65 durakta 150 otobüsle 7/24 hizmet verecek.

Yolcular, “HAVAİST” mobil uygulamasının Android ve IOS işlemciyle de en yakın hareket noktasını, hareket saatlerini, varış süresini öğrenebiliyor.

HAVAİST’in hizmet vereceği hat ve durak sayıları ile ücret tarifesi ise “www.hava.ist”te paylaşıldı..

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…