Home GÜNCEL Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal, Hayri Türkyılmaz’a başarılar diledi

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal, Hayri Türkyılmaz’a başarılar diledi

- Guncellenme Tarihi: 1 Nisan 2019 01:09
2 min read
Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal, Hayri Türkyılmaz’a başarılar diledi için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal, Mudanya’da CHP’nin adayı Hayri Türkyılmaz’ın yeniden Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, Facebook üzerinden açıklamada bulundu. Ünal, kararı saygıyla karşıladığını belirterek, Belediye Başkanı’na 5 yıllık süreçte başarılar diledi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

Sevgili Mudanya’lı Hemşehrilerim,

Yaklaşık 2 ay süren seçim kampanyasında gece gündüz demeden gönüllü olarak çalışan kardeşlerime, teşkilatımıza, Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatımıza ve oy veren vermeyen siz değerli Mudanyalı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Sonuçlanan yerel seçimler neticesinde siz Mudanyalı hemşehrilerimin verdiği kararı saygıyla karşılıyorum. Seçilen Belediye Başkanı’na 5 yıllık süreçte başarılar diliyorum.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkımızın arasında olmaya, sizlerle gönül bağımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Mudanya için aşkımız ve sevdamız hiç bitmeyecek. Bir kez daha vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah’a emanet olun.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…