Home GÜNCEL Meral Akşener açıklama yapıyor!

Meral Akşener açıklama yapıyor!

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2019 23:41
2 min read
Meral Akşener açıklama yapıyor! için yorumlar kapalı
0

Meral Akşener’in açıklaması şu şekilde:

Bugün Zeytindalı Hareketı’nda bir şehidimiz var. Allah’tan rahmet diliyorum, milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralımıza da acil şifalar diliyorum.

Bugün Saadet Partisi’nin Malatya Pötürge’de 3 arkadaşımızı kaybettik. Onlara da rahmet diliyorum. Pötürge’deki Saadet Partisi adayını biz de destekliyorduk. Tekrar başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.

Aziz Türk Milleti, öncelikle seçim sonuçlarının milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Muhtar, belediye meclisi ve belediye başkanı oalrak seçilen bütün kardeşlerimi de parti ayrımı gözetmeksizin tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Sandık, milli iradenin tecellisindeki en önemli adrestir. Bu adres, bugün itibariyle bir kez daha mesjaını vermiş ve iktidar partilerini uyarmıştır.

İlk günden bu yana altını önemle çizdim. İktidar milletin dertlerini unuttu. İktidarı uyarın, kulağını çekin ki, milletimizi hatırlasın dertleriyle ilgilensin dedim.

Bu seçim ittifaklar seçimiydi. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar. İktidar kendine çekidüzen vermek zorunda kalır. Vatandaşın derdiyle ilgilenmek zorunda kalır. Aziz milletimiz verdiği mesajla işte bu sürecin önünü açmıştır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…