Home GÜNCEL Bursalılar artık 64 noktada internet hizmetinden yararlanacak

Bursalılar artık 64 noktada internet hizmetinden yararlanacak

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2019 12:05
3 min read
Bursalılar artık 64 noktada internet hizmetinden yararlanacak için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bursalılar artık 31’i kapalı, 33’ü açık alan olmak üzere toplam 64 noktada güvenli internet hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyor.

Ulaşımdan altyapıya kadar tüm hizmetleri akıllı belediyecilik uygulamalarıyla çağın gereklerine uygun hale getiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla başlattığı kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını genişletmeye devam ediyor. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan altyapı ile birçok hizmet birimi ve müzelerde kablosuz güvenli internet erişimi hizmetini kendi internet altyapısını kullanarak sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 3’ü kapalı alan, 19’u açık alan olmak üzere toplam 22 yeni noktada daha kablosuz güvenli internet erişim hizmeti verilmeye başladı.

64 noktada güvenli internet

Yeni hizmet noktaları ile birlikte 31’i kapalı ve 33’ü açık alan olmak üzere toplamda 64 hizmet noktasında, 65 bin metrekare kapalı alan, 377 bin metrekare açık alan ile toplamda 442 bin metrekarelik bir kapsama alanına ulaşıldı. Toplam 200 Mbps hızında internet çıkışı ile vatandaşlara hızlı internet deneyimi sunulan Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Cazibe Merkezi, Uzun Çarşı, Çekirge Meydan, Teferrüç (Teleferik) Dış Ortam, Stadyum Önü, Osmangazi Metro, Mihraplı Camii Önü, Altıparmak Meydan, Heykel AVP Önü, Teoman Özalp Parkı, Çatalfırın, Karafatma Meydan, Cumhuriyet Caddesi Giriş, Kent Ormanı, Cumhuriyet Caddesi Kafe, Balibey Han, Eski Stadyum, Muradiye Külliyesi, Eski Zabıta Dış Ortam, Terminal içi,  Kapalı Çarşı ve Teferrüç (Teleferik) İç ortamda hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar bu ortamlarda Büyükşehir-Misafir adı ile sağlanacak bağlantıya yönlendirmeleri takip ederek erişim sağlayabilecekler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…