Home KÖŞE YAZILARI Adını sen koy AKP’li Cennet..!

Adını sen koy AKP’li Cennet..!

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2019 17:00
6 min read
Adını sen koy AKP’li Cennet..! için yorumlar kapalı
0

Dün 18 Mart’tı..! Çanakkale Savaşı 1. Dünya Savaşının en kanlı olayı olarak bilinir, kaynaklar farklılık gösterse de 250 – 300 bin vatan evladının şehit düştüğü, vatanımızın zafer günüdür, Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm dünyanın öğrendiği gündür..!

Bu özel günde mutlak suretle şehitler anılır, minnet duyguları iletilir. Valilik, kaymakamlık vs bütün resmi kurumlar bu günde tören düzenler ve bu düzenleme zorunludur.

Keza, siyasi parti başkanlarının da bu mihvaldeki törenlere katılımı şarttır, anneler günü, tüketiciyi koruma günü, müzeler haftası değildir konu, ŞEHİTLER’dir..!

Yine dün Mudanya’nın adaylarından Murat Ünal bir basın toplantısı düzenledi. Basın danışmanının AKP’li Cennet Cankılıç olduğunu bilmeyen kaldıysa, artık o da bilsin…!

Birkaç soru soralım:

  1. Şart mıydı 18 Mart’ta basın toplantısı yapılması?
  2. Şart mıydı bu toplantının sabah düzenlenerek tören saatine denk getirilmesi?
  3. Bu çok çok önemli günde Murat Ünal’ın şehitleri anmak için törende bulunması gerekmez miydi?
  4. Cennet Cankılıç mıydı şehitlere duyarsızlık yapan Murat Ünal mıydı?
  5. Ünal basın toplantısı 18 Mart’ta yapılsın dese dahi sayın danışman itiraz edip toplantıyı başka bir güne veya öğle saatlerine alması için diretmesi gerekmez miydi? Hele ki Ak Parti devletin bekası derken, gelecek derken, ülkemiz üzerinde türlü oyunlar oynanırken, teröristler siyaset kanalıyla güçlenmeye çalışırken AKP’li Cennet Cankılıç nereye koşuyor, ne yapmaya çalışıyor..?

Dönelim Yüksel Baysal’ın Ak Parti Mudanya’nın cabbar ilçe başkanı Av. İnci Söğütlü’yü köşe yazısında eleştirmesine..! Aynı gazetede köşe yazıyorsunuz Baysal’a İlçe başkanının nerede olduğunu söylemedin mi Cennet? Yoksa bu bilinçli tercihin miydi? Ve ayrıca Murat Ünal’ın toplantı esnasında İlçe başkanının nerede olduğu dile getirmesi gerekmez miydi?

Sayın Baysal, 18 Mart size önemli gelmeyebilir ama Ak Parti ilçe başkanı için siyasetten önce vatan sevdası geliyor ki ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ’ne katılmış, üstelik öncesinde toplantıyı erteleyelim veya ileri bir saate alalım uyarısını da Murat Ünal’a yaptığı kulağımıza geliyor.

Bravo İnci Söğütlü, en doğrusunu yapmışsın..! Asıl sorun MHP’nin  sözde milliyetçi ilçe başkanı Selçuk Yılmaz’da..! Mudanya tarihinde belki de ilk kez MHP ilçe başkanı şehitleri anmak yerine Murat Ünal’ın peşinden koşmayı tercih etti. Nedenini kendisine sorun..!

Ben İl Başkanı Cihangir Kalkancı yerinde olsam, derhal görevden alırdım kendisini..! Yada kendisi onur müessesesini çalıştırıp istifa etsin, daha çok yakışır..!

Geçmişine bilmeyen, sahip çıkmayan, önemsemeyen hiç kimseden gelecekte iyi şeyler beklemek abesle iştigal… Bu son sözü yazıda adı geçen kim istiyorsa üstüne alınsın…!

Ve son söz…

ÖNCE VATAN..!

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…